En härlig helg

665def71 23b9 40d2 bae6 20ee3a435d46

 

God kväll,

Har ni haft en fin helg mina rara cybervänner? Min helg har bjudit på en ganska blandad kompott, fick supermycket gjort här hemma igår. Oj vad vi röjt, Jens var på återbruket med skräp i flera vändor och vi lämnade in säckar med kläder till secondhand. Avslutade dagen med middag och vin, mysigt.

Även hunnit med ett kanelbulls bak och slagit in ett gäng födelsedagspresenter. Om en vecka idag fyller Julie 4 år så fryst in ett gäng bullar till dess. Plus så har vi njutit av det vackra höstvädret

 

46bfacd8 6e4f 4a70 b77c c186703520b1

Nu ska Jens och jag krypa ner i sängen och kolla på film tillsammans. Mysig avslutning på en bra helg!

På återseende!

Kramar

  1. Anna skriver:

    Hej. Jag undrar var ni köpt detta soffbord? Är på jakt efter ett liknande.

  2. Härligt med en hemmahelg! Skönt att röja hemma, känns så skönt efteråt! Här har vi städat, lagat massor av god mat bla vit pizza och pulked pork. Hunnit med lite träning och pluggande också. Ha en fin vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..