Höstkylan är här!

.

Tjingeling,

Burrr, idag var det riktigt bitande kallt när vi klev ut genom ytterdörren. Hallå höst Fick vända och kila in och hämta mössor. Skönt för små öron, och i ärlighetens namn hade det varit skönt även för ett par större öron när jag följde Maximilian till skolan, isande vind! Men jag behöver verkligen införskaffa mig en höstmössa för jag har bara grovstickade varianter som passar perfekt kalla vinterdagar, men inte i slutet av september…

Jag tycker verkligen om hösten! Sommaren är min absoluta favoritårstid. Det finns inget som kan konkurrera mot ljusa kvällar, sol, värme och full grönska, men som god tvåa kommer faktiskt hösten som favortit. Förut var det nog våren som kom tvåa hos mig, men jag har på äldre dagar ändrat mig, så nu kommer våren först som trea, och sist kommer vintern på jumboplats.

Vintern är årstiden vi hade kunnat hoppa över helt om jag hade fått bestämma. Mörkt, kallt, slaskigt och allt är bra så smutsigt och fult utomhus på vintern. I alla fall i denna del av vårt land, ni som bor norröver där förstår jag mer att ni kan tycka om vintern när den ser ut som ett vykort, men det gör den sällan här ner :/

.

.

Hösten är den årstid man kan ha alla finast kläder på sig också tycker jag. Gosiga tröjor är ju ett ”måste” på hösten i detta kalla land, och fina lite murrigare färgskalor.

Denna tröja i marinblått som tillhör Celine är bara såååå vansinnigt gosig och mjuk, önskar den fanns i min storlek. Är någon av er ute efter en fin och mysig tröja till barn, spana in denna!

-..

En gosig tröja passar till det mesta, som här till en blommig klänning i dom allra finaste höstfärgerna. Denna blev Celine väldigt förtjust i när jag kom hem med den. Klänning är alltid nr 1 enligt Celine och så blått som just nu är en färg som passar fröken (blått och rosa är favoritfärgerna om man frågar henne).

.

Men en tröja passar ju lika bra till ett par tuffa och slitstarka leggings, jeans, andra typer av byxor eller kjol. Helt enkelt så är höstmodet alltid lite extra mysigt, och en gosig och värmande tröja ÄR det mest perfekta höstplagget. Jag är på jakt efter en tröja till mig själv också, inte riktigt hittat ”rätt” än bara 🙂

Ha en fin start på denna vecka 39, och ser nu när jag kikar på dagens datum att det är 3 månader till julafton idag hohoho!

Kramar Anna