Mysig start på dagen

2018 09 26 001
2018 09 26 007

.

Godmorgon,

När man har möjligheten att flytta kontoret till soffan, tända kakelugnen och ta dagen första kopp kaffe framför laptopen till skenet från stearinljus. Det är livskvalité i min bok!

Detta med att tända ljus, huuuur mysigt på en skala?! Älskar det vid denna tid på året. Särskilt som idag, när det fullkomligt värker ner, och det blåser hej i vilt och det bara är sånt där riktigt kura-inomhus-väder. Tyvärr är vår kakelugn inte godkänd att elda i, eller jo men man bör inte elda i den sa sotaren som var här för något år sedan p.g.a. någon liten anledning jag nu glömt. Men ja då gör man ju inte det heller, istället brukar vi tända stora blockljus.

,

2018 09 25 020

Dessa är egentligen för utomhusbruk, så jäkla bra! Kraftigare veke för att tåla vind och duggregn. Idag hade dom nog dock inte överlevt många minuter med tanke på både vatten och vind-mängderna som just nu produceras utanför våra fönster 😉

2018 09 26 020

Älsk på porslinet ”Selma” från Götefors! Så sköna att dricka ur.

2018 09 26 017

Och älsk på mitt dagliga lilla luddiga sällskap. Han är ALLTID med, som en liten hund. Där jag är, där är han 95% av tiden!

2018 09 26 023

Tips till er som bor i Bromma, eller har vägarna förbi att besöka butiken Dlight där dessa blockljus handtillverkas (och en mängd andra handstöpta ljus). Dlight finns även som webshop!

2018 09 26 010

Ja hur har ni det annars? Fullt upp antar jag!

Väldans tysta är ni i vilket fall i dessa dagar, och det smittade av sig på mig, därför det var helt tyst här inne igår 😉 Jag hann i vilket fall med en middag på stan efter jobbet med vänner. Perfekt att göra sånt en vanlig vardagskväll mellan varven. Lite avkoppling, trevligt sällskap och lite god mat. Allt ”trevligt” behöver ju inte alltid vara förlagt till helgerna tycker jag.

Nu ska jag ta tag i ett gäng måsten, imorgon ska jag iväg på ett litet kundbesök direkt efter jag lämnat på skolan/förskola så måste förbereda mig.

Kram och på återseende!

/Anna

 1. Så mysigt det ser ut! Jag har en liknande liten hårboll här med som är min svans om dagarna, mysigt att alltid ha sällskap ändå ❤️

 2. Hilda skriver:

  Vad härligt du ha det med ljus o katt. Vad fina ljushållare du hade på bordet…de som var som en glasbox. Vad har du köpt dom ? Tack för en härlig blogg!

 3. Anna skriver:

  Passar också på att skriva ett hej! Tack för en fin blogg! Jag tittar in här varje dag.

 4. Anna skriver:

  Åh Anna, kikar ju in här varje dag men är usel på att kommentera:( Stort gilla på den stunden 🙂 Kram kram

 5. Louise skriver:

  Bästa årstiden & i december maxas ju myset med julen Men sen är jag mätt på mörkret, kikar redan nu på resa till februari när man bara längtar efter ljuuuus (naturligt då, inte mys-elda-ljusen ). Och verkligen lyx att kunna sitta hemma framför ”brasan”, njut! Kram & ha en fin vecka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..