K a l a s b i l d e r

Grattis Julie på 4-års dagen!

Min stora lilla flicka, älskar dig så det gör ont!

Hur många år fyller du egentligen? ”Fyja åj” blir svaret och så måste man ju visa på fingrarna också så alla verkligen fattar hur stor man plötsligt blivit 😉

Födelsedagsbarnet hade önskat sig en tårta med vanilj, choklad, jordgubbar och maränger, så då fick det bli så 🙂 

Ska jag blåsa nu?

Haha, så söt!!!

.

Tjingeling,

Hoppas ni haft en riktigt fin helg!

Det har vi haft, och här är ett litet bildregn från gårdagens firande av Julie. Nöjd liten tjej kröp ner i sängen på kvällen, och hon somnade på mindre än fem minuter. Älskade ungen min. Flera som skrev igår och undrade över presenttips till 4-åring, och Julie fick bland annat pussel, färgpennor med doft, domino, leklera med mera.

Det som var allra mest populärt var nog ändå den supergulliga lilla FINGERLINGS Fingerapa som hon hade önskat sig. Perfekta lilla husdjuret som älskar att hänga på fingret! Apan känner av när den berörs, blir pratad med och till och med när den hänger upp och ned!

Apan som fått namnet Apis har redan fått en alldeles egen säng bredvid Julies och det pysslas och gosas med den hela tiden, urgulligt!

.

Härnäst på tur att fylla i denna familj är Maximilian om en och ett halv månad, så det är bara att ladda om kalasbatterierna och börjar planera 8-års kalaset 🙂

Ha en bra start på veckan!

Kramar Anna