ANNONS

Frost & beige toner

/

2018 10 02 014

En inte alltför vanlig vinkel från övervåningen, Julies rum till vänster, Maximilians med den blå mattan och Celines till höger.

2018 09 27 020
.

Halloj på er,

Frosten är här, det var alldeles vitt på marken denna tisdagsmorgon. Fick svepa in mig i vinterkappan för första gången sedan väldans länge på väg till skolan. Burr säger jag bara, detta är ju bara början..

Kyla på ingång alltså, men desto varmare och gosigare inomhus så här års. Jag grejar och donar så fort ledigt tillfälle ges. Boar väl inför vintern kanske likt en hamster eller ekorre eller nått, haha! Jag möblerar i vilket fall om, och byter plats på saker hej i vilt.

Sagt det förut, blir ju lätt upprepningar när man hållit med en blogg i 11 år(!) men bästa sättet att ”upptäcka” sina egna gamla prylar på ett nytt sätt, är att testa att byta plats på dom, flytta dom till ett annat rum och placera dom tillsammans med andra saker än tidigare. Lovar ibland blir det rena lyckoträffen och prylen känns som ”ny” igen.

.

2018 09 27 032

Vi flyttade ju upp soffan till övervåningen häromsistens och den passar perfekt här uppe, men är sugen på ett annat sofftyg. Beställt hem tygprover i beige toner som jag just nu snöat in på som synes 😛

2018 10 02 001

Favoriten är nog den i sammet, även fast jag hade tänkt mig nått oblekt linnetyg innan tygproverna väl dök upp, eller den längst ner till höger… Får se hur det slutar, om det slutar alls..

Ha en bra tisdag, och tack för ni klickar er in här och följer.

Kramar Anna

15
69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00