S j u k s t u g a

Här i sängen ligger idag en liten sjukling, så inte fullt lika väl-bäddat är det i verkligheten, men nästan då rummet storstädades i helgen som gick. Före det var det KAOS här inne, på riktigt!

Klart att ”Apis” också ska ha en egen säng att sova i, tror även att han  är sjuk idag precis som sin lillmatte 🙂

.

Godmorgon,

Hade varit roligare att skriva att vi vaknat upp till en fin start på onsdagen, men istället verkar magsjukan vara här och hälsa på :/ Julie kom in till sovrummet tidigt i morse och klagade på magont, och jag såg på henne direkt att det var ”illa”, vit som ett lakan i ansiktet. Tycker sååå synd om henne, man vet ju själv hur fruktansvärt nedsatt och svag man blir. Men får man säga att tajmingen ändå var rätt bra, inga möten eller annat inbokade varken idag eller imorgon så kan vara hemma utan att det påverkar andra människor.

Nu hoppas vi att det går över snabbt, och att det ”bara” är någon bakterie hon fått i sig, och inte magsjuka som smittar, så att resten av familjen klarar sig..

.

Denna kristallkrona i Julie rum tycker jag mycket om (den borde putsas dock, hur gör man det enklast? Husmorstips någon?!). Den satt i huset när vi köpte det, undra om lampan alltid suttit här inne, eller om den kommit dit på senare år. Tänk ändå om dessa gamla väggar kunde tala, såååå spännande det hade varit!

Nu ska jag ta hand om min lilla sjukling här ♥ På återseende!

Kramar Anna