H ö s t s k r u d

2018-10-09 002jhgfghjkl

Sovrummet har antagit en liten höstskrud med beige överkast. Det rosa får nu vila några månader, och får komma fram igen när våren är på G.

2018-10-09 026

Kiss me!

2018-10-09 018

.

Tjingeling,

Kom precis innanför dörren, alldeles för svettig för mitt egna bästa, haha! Såg ju kyligt och blåsigt ut, men borde med facit i hand kollat termometern innan jag slängde på mig fodrade kappan över en stickad tröja innan jag gick ut. Svettig värre 😛

Skitsvårt med kläder just nu. Åker på weekend till Stockholm till helgen och ser att det ska bli 18 plusgrader och sol på lördag. Härligt i sig, men vad ska man ha på sig då? Inte stickade tröjor i a f som jag hade som plan att strosa runt i på djurgården. Men vill ju sjutton inte gå i sommarkläder heller, känns ju helfel i mitten av oktober :/ Får nog klura på detta ordentligt här i veckan. Vågar knappt skriva det, men jag vill ha lite kyligare och friskare väder nu..

.

2018-10-09 049

Ena fåtöljen som stod i finrummet på första våning tidigare hamnade här i sovrummet när soffan fick flytta upp till allrummet. Den andra fåtöljen hamnade i Maximilians rum då dom blev alldeles för klumpiga vid tv:n hörnan.

 

2018-10-09 054

Utanför sovrummet ligger alltså allrummet  om ni inte kanske förstått hur huset hänger ihop. Där vi kan mysa om kvällarna framför tv:n eller en brasa. Den öppna gamla spisen är direkt till höger när man kliver ur sovrummet.Och ja rummen matchar bra ser jag, den röda tråden just nu är beige får man konstatera 😉

Nu dags att fixa lite lunch, på återseende!

Kramar Anna

 

 1. Eva skriver:

  Hej! Var har du köpt ert nya fina överkast? Ser verkligen alldeles underbart ut. Tack för din blogg som jag alltid tittar in till och ser vad du har igång:) Med vänlig hälsning, Eva

 2. God morgon,
  Men fy på dig Anna! 😉 Britt-sommar vill vi ju ha! Inte kallare väder? 🙂 Du brukar ju vara min bundsförvant i sådana här frågor! ;D Jag klär mig efter temperaturen, helt enkelt, inte efter kalendern. Skulle det vara barbent-väder i oktober, har jag barbent. Punkt slut. Minns en gång när jag gick på gymnasiet och det kom en riktig värmebölja i oktober. Jag hade shorts! 🙂 Kan jag ”förlänga” den varmare säsongen, så gör jag det. Den kalla tiden är så oerhört lång ändå och de kläderna har jag tröttnat på efter EN dag…
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Frida skriver:

  Haha här klädde jag också på mig alldeles för mycket kläder Blåst och en syskonvagn att köra så blev det lite väl varmt, haha! Men frysa e det värsta jag vet iofs 😉

  Varifrån är det underbart fina överkastet?

  Kram från Uppis!

 4. Ha nu en riktigt härlig weekend med Kicki, hoppas ni får fint höstväder.. 🙂 Puss och kram vännen..

 5. Diana skriver:

  Alltid lika imponerande när du inreder, du gör allt så fint. Vet inte vart du får allt ifrån men det är bara så snyggt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..