ANNONS

H ö s t s k r u d

/

2018-10-09 002jhgfghjkl

Sovrummet har antagit en liten höstskrud med beige överkast. Det rosa får nu vila några månader, och får komma fram igen när våren är på G.

2018-10-09 026

Kiss me!

2018-10-09 018

.

Tjingeling,

Kom precis innanför dörren, alldeles för svettig för mitt egna bästa, haha! Såg ju kyligt och blåsigt ut, men borde med facit i hand kollat termometern innan jag slängde på mig fodrade kappan över en stickad tröja innan jag gick ut. Svettig värre 😛

Skitsvårt med kläder just nu. Åker på weekend till Stockholm till helgen och ser att det ska bli 18 plusgrader och sol på lördag. Härligt i sig, men vad ska man ha på sig då? Inte stickade tröjor i a f som jag hade som plan att strosa runt i på djurgården. Men vill ju sjutton inte gå i sommarkläder heller, känns ju helfel i mitten av oktober :/ Får nog klura på detta ordentligt här i veckan. Vågar knappt skriva det, men jag vill ha lite kyligare och friskare väder nu..

.

2018-10-09 049

Ena fåtöljen som stod i finrummet på första våning tidigare hamnade här i sovrummet när soffan fick flytta upp till allrummet. Den andra fåtöljen hamnade i Maximilians rum då dom blev alldeles för klumpiga vid tv:n hörnan.

 

2018-10-09 054

Utanför sovrummet ligger alltså allrummet  om ni inte kanske förstått hur huset hänger ihop. Där vi kan mysa om kvällarna framför tv:n eller en brasa. Den öppna gamla spisen är direkt till höger när man kliver ur sovrummet.Och ja rummen matchar bra ser jag, den röda tråden just nu är beige får man konstatera 😉

Nu dags att fixa lite lunch, på återseende!

Kramar Anna

11
53

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00