Sega dagar

.

Tjingeling,

Hoppas ni har en bra torsdag. Jag mår bra, men jag kommer liksom inte framåt med saker och ting jag måste göra i dessa dagar. Känns som att jag vadar framåt i tung lera. Motivation och inspiration går på halvfart, rent värdelöst! Får hoppas det lossnar illa kvickt, och att kreativiteten kommer tillbaka, annars är jag ju körd 😛

Två bilder från Célines rum, inte så mycket som ändrats där inne. Hon trivs och jag ser ingen anledning att ändra en massa då. Det är sänghimlen som flyttats en bit då ju sängen bytte plats där innan sommaren. Men det jag kan konstatera är hur underbart och befriande det är att rensa och röja som vi gjort sista tiden. För nu är det inte alls lika svårt att hålla ordning, plus att jag märker hur barnen hittat nygamla saker som dom leker med igen, winwin!

Brukar ni storrensa mellan varven hemma hos er?

.

Kom på att är det ändå något jag skulle vilja köpa till rummet,  är det en annan matta. Den hon har idag ligger där egentligen bara provisorisk. Lite för liten i storleken, och tycker kanske heller inte att färgerna stämmer helt överens med rummet heller. Men har inte hittat någon passande kandidat ännu, men plötsligt en dag springer man väl på den ”rätta” mattan, brukar ju vara så!

Nä nu ska jag ta mitt sega huvud och kropp och försöka värka fram lite bilder till ett kommande projekt 😉

Tack för ni klickar er in här trots segheten!

Vi hörs snart igen.

Kramar Anna