O n s d a g s t a n k a r

ECFCA50B-A0BF-4D8D-85EC-A107149A0B40

.

Tjingeling,

Alltså fy sjutton så råkallt det är ute idag, frös ända in i benmärgen när jag var ute en sväng tidigare. Ryktas om snö(!) till helgen, om man nu ska tro en ur personalen på förskolan, hoppas hon har fel 😛

Vad kul att ni var så många som berättade om era ”färger” igår. Ni är fantastiska var och en av er oavsett färg 🙂 Ni håller alltid en så fin samtalston både mot mig och mellan varandra i kommentarsfältet. Omtänksamma och hjälpsamma! Visst kan det komma en och annan syrlig kommentar mellan varven men dom är oerhört få. Tycker det är helt underbart, för man ser och läser var och varannan dag på sociala medier hur mycket troll och sorgliga påhopp vissa får… :/

.

55017174-5AF7-4770-8C2A-13AFE3171F33

På tal om något helt annat, jag kan bland sakna det vita här inne i finrummet. Det är inte ofta dock, men det kan ske ibland om jag ser något riktigt snyggt ljust hem på bild någonstans. Men jag ångrar absolut inte att vi valde att sätta färg på dessa väggar, det blir absolut mer ombonat, särskilt eftersom rummet är så stort till yta.

Har ni målat över vita väggar till något annat?

Ha en bra onsdag!

Kramar

 

 1. Ola skriver:

  Var köper du alla dina fina kuddar du har i sofforna Anna?

  Ursnygga !!

 2. Målade i september över vita väggar till mörkblått. Stora ytor och saknar ksnske inte de vita men man tröttnade fort eller är fortfarande nöjd men ah

 3. Aline skriver:

  Jeg lurte på hvor bildet man ser i det runde vinduet er fra? Håper du vil svare:)

 4. Först när vi köpte huset målade vi alla väggar vita. Nu efter ett par år har ena barnrummet blivit blått, andra barnrummet har en grå/vit tapet, vårt sovrum har en mörkt blågrå färg och vi skall måla om gästrummet i grått (den grå som du har i vardagsrummet:-)

  Ha en fin kväll

 5. Helen skriver:

  Så fint! Målade om i grått uppe men nere är det vitt, ha en fin kväll Anna:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..