ANNONS

Att vakna före tuppen

/

6788CD7C-D6B6-4B4A-8012-76B6F86121E4

Hej torsdag,

Morgonkaffe och ägg, bästa starten på dagen! Det, plus att kunna sitta i soffan med datorn i knät så här, innan dagen drar igång på riktigt, det är en fin start på en torsdag det.

Önskar att man kunde ha mys-mornar varje dag, men då får jag nog först och främst sluta med mitt snoozande på momangen, hehe! Just idag vaknade jag före mobilens alarm, men annars när det är fullkomligt beckmörkt ute och klockan ringer, då är det ibland alldeles för lätt att snooza en gång, två gånger och kanske t o m en tredje gång innan man kliver upp.. Sen blir det ju stress och smått kaos på köpet som ”straff”, allt för att få ligga kvar lite extra i sängvärmen 😉 Någon som känner igen sig?

Men snart är det höstlov, och lite ledighet för barnens del, och då ska det inte stressas om mornarna det är ett som är säkert.

.

2018-10-24 171

Hur gullig är äggkoppen i tenn förresten? Jättegullig om ni frågar mig, och mina barn. Vi har varsin liten rackare att duka upp med när det vankas ägg till frukost 🙂 Från ByOn Design för den som undrar!

Nu ska jag se till att barnen får på sig något vettigt, vi hörs.

Kramar Anna

2
55

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00