Överraskad

.

Alltså hur fin?!?! Så kär i denna pläd

.

Hej fredag,

Alltså vad sjutton hände? Plötsligt är det minus -8 grader här, burr! Jag är väldans nöjd med att vi redan förra helgen bytte till vinterdäck på bilen, plus att jag hade ordnat allt med vinterstövlar, overaller och mössor sedan tidigare i höst till barnen. Så även om jag blev väldigt överraskad av kylan denna morgon, så var jag ändå inte oförberedd.

Hör ni, ingen höst och vinter utan mysiga plädar, det är sedan gammalt 😛 Och nu har jag hittat en av dom allra mysigaste varianterna på mycket länge. Perfekt är den att ligga under och mysa framför tv:n, eller läsa en bok. Och när den inte används ska den bara få ligga framme och vara så här härligt snygg i soffan! Den är såååå mjuk, fluffig och vacker på en och samma gång. Färgen tillsammans med dom långa fransarna var det som fick mig på fall.

.

Tyvärr verkar pläden vara slut i just denna färg, ser jag nu när jag skulle länka, men jag vet av egen erfarenhet att man kan alltid mejla eller pm:a Awesmstore, dom brukar kunna fixa fram det mesta och är alltid hjälpsamma. Ser man en produkt på deras Instagram (@awesmstore) t ex som man inte hittar i webshopen är det bara att höra av sig med ett DM och så kan man betala via svisch, snabbt och jättesmidigt. Så var inte rädda för att höra av er, man kan ju inte få mer än ett nej tänker jag. Den fina pläden finns här i rött.

Fredag, barnen går på lov i eftermiddag och vi ska göra hemmagjord pizza till fredagsmyset. Vad ska ni äta ikväll?

Happy friday och helg!

Kramar Anna