Biomys en måndag

.

Tjohej så här på kvällskvisten,

Japp idag blev det två inlägg här inne, inte illa 😛 Och här har ni några bilder från vår första höstlovsdag. Började med ett besök på biblioteket en vända, och sen blev det bio och filmen ”Transsylvanien 3 – En monstersemester”. Härlig att ha 200 meter till biografen, så att man enkelt kan traska dit med barnen. Är glad att det finns en bio överhuvudtaget i denna småstad, det är väl inte alltid är självklart.

På bion köptes dom sedvanliga popcornen (som sen låg all over där vi suttit när vi skulle gå hem, jösses) och lite godis och ungarnas munnar gick ta mig tusan konstant under den 1 timma och 37 minuter långa tid som filmen var, haha! Det var ingen trängsel i biosalongen heller, förutom vi fyra, var det sex personer till, så totalt var vi 10 personer, så ingen trängsel direkt. Så vi hade raden längst bak heeeeelt för oss själva jag och kidsen 😉

.

Transsylvanien filmerna är kul, jag har sett dom tidigare också med barnen. Inte på bio dock, utan här hemma, men ja dom är kul även för en vuxen, och barnen gillade dom jättemycket, så dom gav filmen tummen upp alla tre och var väldigt nöjda när vi traskade hemåt!

Nu ska barnen strax läggas, och sen ska jag ta kvällen offline.  Vi hörs imorgon igen hoppas jag.

Kramar Anna