En mix av material

2018-10-31 008

.

Godmorgon,

Hoppas ni har det bra allesammans, och att ni vaknat till en ny spännande dag! Själv vaknade jag av att någon körde med en lövblås utanför fönstren alldeles för tidigt  Annars är det bra, men den lediga veckan går lite för snabbt fram, snart över med detta ledighetsmysande ju 😀

Imorgon fredag ska förhoppningsvis fåtöljerna jag beställt hit in till finrummet äntligen levereras. Lääängtar ihjäl mig! Det har varit bra tomt med endast soffa och soffbord, så det ska bli kul att få se helheten när dom och om det blir så bra som jag tänkt mig. Hoppas det ska blir snyggt och kännas komplett med lite olika materialval. Kommer att vara en blandning av sammet, glas, trä&rotting…

 

2018-10-31 019

Foto: Picasa

… och så har denna snygging till litet sidobord i materialet Terrazzo flyttat in. Hur fin?!?!  Terrazzo är ju en konststen som framställs av krossad marmor eller även av hårdbergarter och cement. Så då får jag även in lite stenmaterial i rummet. Jag gillar bordet (piedestalen?) som sjutton, önskar den hade funnits i en högra variant också, hade varit fint med två olika höjder bredvid varandra! Från ByOnDesign! Skålen hittar ni hos Jotex.

Nu ska hungriga små magar mättas med frukost!

Kram och hej!

/Anna

 

 

 1. Matilda skriver:

  Vad är färgkoden på den grå väggfärgen? Supersnygg!

 2. Frida skriver:

  Så fint, som alltid! Var kan man köpa sidobordet?

 3. Emelie skriver:

  Haha, när du skrev om lövblåsen kom jag att tänka på en gång för maaassa år sen, jag var kanske 12-13, när vi skulle måla om huset vi bodde i. Då vaknade jag av att målaren satte igång en högtryckstvätt mot ytterväggen precis utanför mitt sovrum

  Skålen från Jotex var ju jättefin, men ser på hemsidan att den fått dåliga recensioner, va tråkigt, men det är väl faran med att beställa på nätet, lätt att ha en föreställning om hur något ska se ut, som sen inte stämmer (och i vissa fall bilder som inte gör produkten rättvisa)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..