Plötsligt händer det!

.

Halloj,

Vet ni, jag gjorde det, plötsligt från ingenstans och utan någon större planering överhuvudtaget målade jag bara om kassaskåpet i vårt bibliotek/tv-rum (så typiskt mig, haha!) Ni som följt mig länge här på bloggen vet att jag velat göra detta sedan vi flyttade in här. Men jag har inte vågat ta det där steget. ”Tänk om skåpet blir förstört”… ”Tänk om det blir fult”… (det var redan fult iofs) ”Kanske måste jag ta in en riktig målare”, osv… Ja ni fattar hur tankarna gått!

Nu när det väl är gjort undrar jag i stället i mitt stilla sinne VARFÖR i hela friden gjorde jag inte detta tidigare. Alla fula skavanker som inte gick att göra något åt på skåpet ”försvann” på ett vips under den mörkt grå matta färgen. Japp skåpet är alltså grått och inte svart som man kanske kan tro på bilderna.

.

Skåpet före nyansen ”Mystical Le Havre” från Nordsjö hamnade på.

Jag är bara såååå nöjd med skåpets nya utseende, så mitt lilla råd till alla er som gått och funderat på att måla om någon gammal möbel, vägg eller liknande hemma hos er, men tvekar av bde ena och andra anledningen. Gör´t bara, säger jag! Jag ångrar att jag väntade så länge som jag gjorde med mitt lilla målarprojekt 😀

Ha en fortsatt fin tisdag, så hörs vi!