Ljus eller ljus

.

Tjingeling.

Är det verkligen dag eller lurar klockan mig denna onsdagsmorgon?Det är sååå förbaskat mörkt och dystert här i vår stad, så man blir som sagt alldeles tveksam till om det verkligen hunnit bli en ny dag eller inte 😀 Trött är jag som grädde på moset, men jag lägger mig å andra sidan alldeles för sent om kvällarna. Jag är lite som Alfons Åberg så fort det blir kväll, ”jag ska bara”, ”jag ska bara” ”jag ska bara”, och vips har klockan passerat långt över elva vilket är tiden jag borde sova för att få mina timmars sömn.

Någon som känner igen sig?

Men idag är det bara att hinka några koppar extra kaffe för min del, och försöka vakna till och få gjort det jag har på schemat trots att det drar i ögonen och huvudet känns tyngre än vanligt.

.

Tända ljus, hör hösten till, och jag är storkonsument denna tid på året. Har någon av er tips på bra ljus som är bra även för vår miljö?

Har inte riktigt fattat (eller tänkt på det) att det är lite si och så med med olika ljus man köper. Jag har ju bara köpt och trott att allt är same, same när det kommer till just ljus..

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till.