Fars dag

Pappan i denna familj med alla barnen denna morgon då dom (med hjälp av mig) bjöd på frukost på sängen så här på fars dag ♥

God kväll,

Har ni firat eran far denna söndag och fars dag? Jag har ringt och pratat med min älskade pappa en lång stund i förmiddags, och här hemma har vi firat barnens pappa med frukost på sängen, presenter, middag och sen tårtfika på eftermiddagen.

Vi bakade egna marängbottnar, och gjorde en marängtårta med grädde, riven choklad och sen så kanderade jag hackade sötmandlar med smör och sirap så det nästan blev som knäck, lät det stelna och sen bröt jag det i mindre i bitar och toppade tårtan med. Maken är inte förtjust i frukt och bär i tårtor nämligen så då fick det bli lite annat, och supergott blev det!

.

.

Ska erkänna att ingen av oss varit utanför ytterdörren idag (bara katten en kort sväng). Maximilian har t o m gått i morgonrocken sen han klev upp och nu är det ju ingen större idé att hoppa i kläderna heller med tanke på klockan går mot läggdags 😉

Faktiskt väldigt skönt med en sådan dag mellan varven, även om det inte är så produktiv. Det är en av fördelarna med denna årstid, man har inte samma ”press” att hitta på saker heeeela tiden som om det är strålande utanför dörren!

Nu lite kvällsmat och sen ska barnen nattas!

Vi hörs imorgon igen.