T j u v t i t t

2018-11-07 010

.

Halloj måndag,

Liten glimt av fåtöljerna som levererades härom veckan. Blev precis som jag hade hoppats och tänkt mig. Det var någon som frågade på Instagram @starwoman1 om dom är sköna, och allt är väl relativt beroende på vad man nu jämför med 😛 Men dessa har en väldigt skön lutning och med en kudde bakom ryggen så blir det såklart ännu bättre, men man kan såklart inte jämföra med en stoppad härlig fluffig fåtölj så är det ju 😀

Inväntar en stor tavla som ska upp här inne i finrummet också, då jag möblerat om och flyttat på en av möblerna som stod här tidigare. Ni får se när det är klart! Tänk att det ska vara å skoj att greja och byta plats på saker i hemmet. Vet att ni är många som har samma intresse, men ni är även många som inte alls förstår detta, haha! Men det är väl det som är tjusningen med os människor att vi alla är olika 😛

.

2018-11-07 026

Hoppas ni haft en riktigt fin helg, och att denna nya vecka startar så bra den nu går! Vi hörs snart igen det lovar jag!

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 1. Martina skriver:

  Vart har du köpt fåtöljerna? Så fina, liksom resten av ditt hem 🙂

 2. Cecilia skriver:

  Wow, vilka snyggingar! Älskar inredning så jag förstår dig precis
  Kram och ha en fortsatt bra dag!

 3. Hej.
  Jag har ju läst din blogg i många många år. Har fått så otroligt mycket input vad det gäller inredning av dig. Du har fått mig att verklige våga ändra hemma och det gillar inte maken….blir tomt i plånboken hahaha.

  Jag har alltid gillat det du gjort….Men nu känner jag att det var första gången jag inte höll med…dom där två nya stolarna. Men kul att du känner dig nöjd! Det är huvudsaken .

  Om du någon gång får bloggtorka så ha inlägg där vi läsare kan skicka in där vi fått inspiration från dig. Tror nog vi är många läsare som hämtar från din blogg

  Tack för alla år. Du är verkligen en toppenbloggare!

 4. Diana skriver:

  Så otroligt fint, som alltid, du och din smak, den är verkligen så bra. <3
  Hoppas du får en fin måndag och ny vecka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..