ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED re:member

Julskyltning i Madrid

/

.

Tjingeling,

Om några veckor reser jag iväg på en weekendtripp till Spaniens huvudstad tillsammans med min älskade mamma ♥ Dagar med julshopping, god mat/dryck och bara strosa runt i ett julskyltat Madrid, det ska bli så himla mysigt!

Pengar, pass och (p)iljetter är tre saker man inte får glömma när man reser utomlands 😉 Men, det är faktiskt på många sätt mer klokt att ta med sig ”pengar” i form av ett kreditkort när man beger sig utanför Sveriges gränser. Via kreditkortet, re:member flex får jag dessutom alltid upp till 10% rabatt hos Hotels.com.

2018-11-05 011
hjklö

Via kreditkordet re:member flex (0kr årsavgift) ingår dessutom alltid en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd när man betalar mer än hälften av resan med kortet. Via förmånsportalen re:member reward får du alltid upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker. Alltifrån ASOS, Linas matkasse, Yves Rocher, Bokus och flera Apotek för att ta några exempel

(rabatten gäller ej moms och frakt)

Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr (2018-01-01).

,.

2018-11-05 036

.

Under Black Friday får man dessutom rabatt på rabatten hos de butiker som redan har rea (online). En förmån för oss som har kreditkortet, eller för dom som skaffar re:member flex.

Jag tar som sagt återigen med mig mitt re:member flex på nästa resa, och inför Black Friday kommer jag att kolla extra efter rabatter på rabatterna hos de butiker jag tänkt handla från.

Läs mer ⇒ remember.se/blackfriday

Kramar/Anna

.

ree

0
28

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00