Saturday

BC0B7888-A0B9-4CE6-8B41-B231E43CC23F

.

Godmorgon lördag,

Kan någon vänlig själ förklara för mig varför barnen (två av tre) vaknar tidigare på helgerna än vad dom gör på vardagarna?

På veckorna får jag väcka barnen allt som oftast, men när lördag och söndag kommer då vaknar dom minsann med full energi långt före den tid jag annars väcker dom på under måndag till fredag  Jag fattar det inte, och dom lägger ju sig dessutom lite senare på fredag och lördagskvällarna än i vanliga fall, jag kan bara inte förstår det

Är det bara våra barn, eller är det någon mer som har samma?

.

F19DAB10-C887-4675-991F-85FEF705642E

Barnens farmor är här som jag nämnde igår, och två av tre barn har sovit med henne nere i gästrummet inatt. Så mysigt! Igår kväll så lagade Maximilian egna hamburgare och fixade och donade till sig själv och syskonen (vi vuxna åt viltgryta). Han tycker det är så skoj att laga mat, och han är så noggrann när han ska montera ihop hamburgarna. Nu glömde jag ta en bild av skapelserna, men superfina!

Nu kör vi lite lördag, och ikväll blir det restaurangbesök för att börja fira den blivande 8-åringen. Ett besök på Pinchos har han önskat!

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 1. Mary skriver:

  Jag tror att de vet att det är helg och blir lite extra excaltetade över det. Mamma och Pappa är hemma, ev nån gäst och massa kul, mys och bus väntar Vi har det likadant

 2. Jeje skriver:

  Hej Anna!
  Tack för en bra o personlig blogg.
  Nu till din fundering kring vakna barn på helgerna men inte på vardagarna. Jag är en ensamstående mamma till 2 underbara killar o jag har exakt samma sak o har också funderat över de. Undra hur det kommer sig…? Har du några bra tips på egengjorda julkalendrar?
  Tips på matiga fräscha helst vegetariska sallader?
  Stor Kram!

 3. Det är samma här.. även om de lägger sig samma tid som på vardagarna så vaknar de okristligt tidigt på helgen:/… men på vardagarna vill dottern sova längre.. men varför.. förstår inte alls detta fenomen..

  Ha en fin vecka!

 4. Carro skriver:

  Precis samma här, jag förstår inte

 5. Unni skriver:

  Hej på dig o din underbara familj. En helt annan sak, jag måste få veta är det en klänning eller top som din svärmor har på sig. Den är jättefin o var kan jag köpa den?
  Tack för alla fina bilder på dina gulliga parvlar o bilder från ditt vackra hem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..