Strulig torsdag

2A532950-5DCF-4805-8393-FA34742FB7FC
8E734E05-E71F-4C74-80D3-EB7CF5F7143F

.

Tjingeling,

Ofrivillig tystnad här inne idag, haft problem med internet till och från sedan tidig morgon. Nämnt det förut, men det är verkligen få saker här hemma som kan göra mig sååå irriterad och lättretad som när teknik inte funkar. Jag blir som gott som förbytt och beter mig på gränsen till en galning, svär och lever rövare över döda ting – haha! Men i vilket fall tror (hoppas) det ska funka nu och jag började i alla fall att skriva detta inlägg tidigt i morse och jag skrev så här….

… Det första jag gör så här mörka mornar, är att tända några mysiga lampor här hemma, och det samma gäller så fort mörkrets inbrott är tillbaka där runt kl 16. Vi har timers i stort sett på alla fönsterlampor, som tänds och släcks automatisk, man ställer in tiden man själv vill dom ska tändas och släckas, har ni inte det, tips, tips!

.

2018-11-22 009

Ett gäng ljuskällor är verkligen A och O i ett hem och då särskilt under vinterhalvåret. Det sägs att man ska ha 6-8 lampor i ett vardagsrum, men det måste ju bero lite på rummets storlek tänker jag, men jag tror oavsett storlek på rum att många av oss har för få lampor. I eftermiddag ska bordet här ovan (det är egentligen en sittbänk med en skiva av cement som vi haft ute i sommar men den har flyttat in) få sig en stor tavla över sig, kommer bli bra hoppas jag.

Nu är det nästan så att jag inte vågar klicka på ”Publicera-knappen” här, tänk om allt försvinner.. Då går jag nog bärsärkagång här på mitt lilla kontor, haha!

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 

  1. Louise skriver:

    Haha sååå mycket igenkänning! Jag har ju dessutom äran att få jobba med just IT & idag skulle vi köra en demo för kund: precis då la allt av. Svordomarna fick jag hålla inne haha! Såg på insta hur jädrans snyggt det blev med tavlan! Riktigt maffigt och wow-känsla. Ert hem är ju helt magiskt

  2. Anna skriver:

    Håller med, vilken fin lampa! Var hittar man den?

  3. Kristin skriver:

    Vilken fin lampa! Vart kommer den ifrån? Alltid så fint stylat hemma hos dig. Tack för en bra blogg, får så mycket inspiration från dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..