Härlig helg ”offline”

Gårdagens tjejmiddag hemma hos Malin.

Vi testade årets glögg plus procecco som fördrink till pepparkakor och ädelost, jag skippade dock ädelosten, jag säger som Julie 4 år här hemma brukar säga; ”Nej tack, det är inte riktigt min smak” 😉

Jag hade bidragit med denna paj, fylld med spenat, smulad fetaost och en massa tomater, den blev riktigt god!

.

Hej,

Har ni haft en fin helg?

Själv har jag kört ”off” från sociala medier, bara kände för det! Först nu så här på söndag eftermiddag när det redan är kolsvart ute greppar jag datorn, och sjunker ner i soffan för att sammanfatta mina senaste dagar!

I fredagskväll började det med att Maximilian var på sitt allra första skoldisco (så gulligt!) och Jens var med och hjälpte till, När dom väl var hemma igen kl 20 hade vi bestämt att vi skulle lägga bort allt vad mobiler och i-pads heter och så tog vi med hela familjen, täcke och kuddar ner till källaren och vårt lilla ”biorum”. Där satte vi på film, så låg vi där alla fem och myste i en stor hög i soffan, med chips, godis och dricka inom lagom räckhåll! Dundermysig!

Igår, lördag var jag på tjejmiddag tillsammans med ett gäng väldigt  fina vänner. Förresten, hur länge kallas det tjejmiddag? Finns det något mellanting mellan tjej och dam kanske? Kvinnomiddag? haha!

.

Skit samma vad man ska kalla det när vissa är över 40 och resten närmar sig strecket med stormsteg 🙂 I vilket fall himla trevlig, och vi hade en så mysigt kväll hemma hos Malin. En massa god plockmat, Prosecco i glasen och samtalsämnen som fick en att falla i gapskratt mellan varven. Sådan här kvällar ger mig så ofantligt med energier. Jag är så tacksam för mina fina vänner ♥

Idag söndag har jag och barnen byggt lego tillsammans, Jens har klättrat i äppelträdet och satt upp belysning (blev så himla fint).

Vad har ni hittat på?