BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oslo Skin Lab

En daglig rutin

Att hjälpa kroppen på traven, det är inte längre en konstighet. Det är lika vanligt i vår tid som det var förr att man tvättade i bäcken 😉 Jag är själv övertygad om att det går att påverka kroppen från både in- och utsida med rätt kost, motion, krämer och kosttillskott. Jag har regelbundet i nästan ett år nu kört med kollagenpulver från Oslo Skin Lab. Varje dag till frukosten tar jag min dagliga dos.

Så vad gör The Solution Anti-Wrinkle Collagen för huden? Jag upplever att linjer runt ögonen blivit mindre markanta. Men det är ju inte så att man har ett gäng rynkor som efter ett tag halverats, utan linjerna blir däremot mycket svagare.

Den största effekten för min egna del är huden över hela kroppen, och då menar jag inte rent utseendemässigt. Utan det är mer en känsla av att min hud är fylld med fukt, tillfreds, nöjd och mycket mjukare än förr. Det är som att jag har ömsat skinn, och på riktigt fått en helt annan typ av hud.

För mig är det enklast att ta pulvret med ett glas vatten rakt upp och ner, snabbt och enkelt! Men det händer när jag har gott om tid att pulvret hamnar i en smoothie som här på bilderna eller över en tallrik granola. Pulver är helt utan smak, och innehåller 100% kollagen.

.

Vill du testa The Solution Anti-Wrinkle Collagen från Oslo Skin Lab? Du får via den

här

länken en riktigt bra rabatt på hela 50%

In och kika om du vill veta mer.