Vad ska jag välja?!?!

.

Tjingeling,

Nu behöver jag en massa råd här!

Ska beställa vinteroverall till Julie, men det var lättare sagt än gjort! Celine har en Didrikson ”Migisi” i färgen Darc Lilac (den i mitten), och vi är jättenöjda! Hade gärna haft samma modell till Julie, men det är detta med färgen.. Barnet är nämligen minst sagt kinkig när det kommer till färger. Och storasyrran tycker det är drygt om lillasyster ska ha samma färg som henne..

Julie vill själv ha Dusty rose (den till vänster), men mitt praktiska jag tänker direkt att ALL skit kommer synas på två röda på den. I snö spelar det ju ingen roll, men denna del av landet har ju en tendens att vara mer slaskig och lerig på vintern än vit och vacker Någon som har den rosa färgen? Blir den asskitig lätt?Jag hittade modellen ”Björnen” från Didrikson i en annan lila färg (den till höger) Lila kan nämligen det kräsna lilla barnet ändå tänka sig lite granna men rosa är ju alltid rosa tycker hon.. Men jag vet inte hur modellen Björnen är?

På bilderna ser Migisi lite mer ”slimad” ut tycker jag och jag har smala barn så får inte bli för pösigt. Tyvärr har vi inget ställe här i närheten där vi kan prova dom olika modellerna heller och jämföra.

Någon som har erfarenhet av ”Björnen”?

Jag ville att hon skulle ha denna färgen, men då trodde jag ungen skulle trilla av stolen, ”Meeeeen mamma jag vill inte ha en sån  bajsgul” blev svaret, haha!

Hur ni hade gjort?

Kört modellen vi känner till, och den ljust rosa som ungen vill ha, eller kört på en annan modell där färgen som ”passar bättre” rent praktiskt och som barnen kan tänka sig lite i alla fall.. ?

Detta blev en massa olika frågor, och japp detta är ett riktigt i-landsproblem, men jag tycker att man kan få ha dom också ibland!

Hjälp mig jättegärna med input och era egna erfarenheter!! Tack på förhand