Glad Lucia

Picasa

Startar upp denna tidiga Luciamorgon med en egenbakad lussekatt, en kopp nymalet kaffe, tänd kakelugn, lap topen och levande ljus till tonerna från Lucia på tv. Stämningsfullt värre!

Picasa

.

Godmorgon & Glad Lucia,Sedan jag fick barn så har ju julen och allt som hör till blommat upp igen. Lite som att man är barn på nytt (fast ändå inte) men man får uppleva julen genom barnens ögon.

När vi inga barn hade, blev det inte mycket lussande för att bara ta ett exempel. Man kanske högst såg en sväng på Luciatåget på tv, och åt en köpt Lussekatt, men det var allt. Hade man tur kom något lussetåg förbi kontoret något år, men det var inget som hörde till vanligheten.

Nu för tiden med barnen är det annorlunda. Luciafirande på skola/förskola, och det är också som att man anstränger sig lite mer nu för att försöka skapa så fina minnen för barnen som man nu kan och mäktar med. Jag vill ju att dom ska ha varma och snälla minnen från våra jular, precis som jag själv minns mina barndoms jular ♥

Picasa

Denna fina stormljusstake med plats för 4 st stearinljus från KattvikDesign har jag fått, och den är både barn och kattvänlig

Ni hittar den här

Ha nu en riktigt fin och stämningsfull Lucia!