Årets gran

2018-12-14 054

Taaa daaaa, årets julgran som är på plats sedans i fredagskväll ♥

2018-12-14 047åpo

Vinröda julgranskulor i sammet…

2018-12-14 051

.. samsas med kulorna med pärlor som jag köpte för några år sedan på H&M Home, men dom hänger med fortfarande.

2018-12-14 052

.

 

Tjingeling,

Hoppas ni haft en fin söndag, och helg!

Jag känner mig så nöjd med dagen. Har fått gjort så många olika bestyr som jag hade tänkt, och några extra därtill. Så ligger rätt bra i fas inför kommande julhelg. Ibland är man bara i ett sånt härligt flow i allt man gör, och andra gånger går allt mindre smärtfritt, men denna helg får jag säga går till dom bättre sett till prestationer. Kanske varit lite mindre skojigheter dock, men man kan ju inte roa sig jämt heller 😉

Ja som ni ser, julgranen kom in till sist, och den dricker vatten som en kamel Fyller på julgransfoten om mornarna, fram på kvällskvisten har den rackarns granen redan druckit upp det mesta. Men det är nog ett bra tecken att den dricker tänker jag, så kanske den också håller sig väl fram till och med nyår om vi har tur!

Har ni tagit in julgranen nu?

.

2018-12-14 044

Nu blir det nattning av ett gäng barn, imorgon är sista veckan innan dom går på ett välförtjänt jullov!

Ha en härlig söndagskväll, på återseende imorgon igen!

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 

 1. Vilken fantastisk gran !
  Vart kommer vimplarna & den klassiska julgransbelysningen ifrån ?
  Är belysningen från Konstsmide ; )

  Önskar er en fortsatt mysig ledighet. Kram

 2. Mimmie skriver:

  Åh vilken fin gran och mysiga bilder, vi klädde vår igår, ska snart fota den litegrann 🙂 Kram

 3. Louise skriver:

  Så fin!! Vi plockade in granen förra helgen och är sååå glad att den sedan dess slukat en massa vatten, vi har haft lite otur med det där senaste åren & att den börjat tröttna redan innan jul haha! Mysigt med lite julstämning på plats 🙂

 4. God morgon,
  Jättefint Anna! Vi har bara hunnit bära hem granen, men ljus ska väl komma i nån kväll i veckan och sen pyntar vi den nog nästa helg. Får se vad vi ska hänga i för dekorationer. Under åren har vi köpt på oss en hel del olika färger på kulor. Vore faktiskt lite kul att nåt år gå helt crazy och proppa den full och göra den ”too much” i lite amerikansk stil, sådär. 😉 Bara för att det är kul och för man vanligtvis brukar hålla dekorationerna måttfulla. Ja, få se om vi gör den nångång.
  Massor kramar!
  Rebecca

 5. Åsa skriver:

  Älskar den sista bilden på granen, äkta julstämning Julhälsningar från Åsa i Norrköping

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..