Fina på julafton

2018-12-17 025åpoi

Foto: Picasa

Spana in klänningen som Céline ska ha på jul, sååå himla fin och klassisk!

2018-12-17 046

Foto: Picasa

Maximilian ska köra med en stickad jultröja och ett par byxor som är lite åt det gammaldags hållet med hängslen. Vi blandar klassiskt med en touch av cool tomte 😉

2018-12-17 040åpoi

Foto: Picasa

.

Tjingeling,

Ni som likt Grinchen hatar julen, får komma tillbaka hit till bloggen i mellandagarna, för det är bara en massa juliga inlägg här nu märker jag. Men hoppas att dom flesta av er uppskattar dom ändå, att läsa en blogg är ju lite som att följa med årstiderna.

Här har ni barnens julkläder inför julhelgen när det är dags för min sida av familjen att komma hit och fira julen hos oss detta år. Vi firar vart annat år med Jens del av familjen och vart annat år med min. Så i år är det mina föräldrar som kommer till oss, och det ska bli så mysigt ♥ Går dock ingen nöd på Jens familj som hänger i Thailand och njuter av lugnet och värmen istället för av glögg och pepparkakor.

Dock har jag personligen svårt att se mig själv resa utomlands över jul, men man ska aldrig säga aldrig har jag lärt mig. Vips kanske vi något år sitter där med en paraplydrink i handen

.

2018-12-17 038

Foto: Picasa

Julie är den som är mest ”rätt” i tiden och kör på återvinning. Klänningen har hon fått ärva av storasyster, en blå sammetsdröm med lite glitter i tyget. Vad denna mamman ska klämma in sig i på jul det står fortfarande skrivit i stjärnorna Tror jag kommer köra som Julie på något redan använt jag har i garderoben.

Ha en fin dag, så hörs vi!

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 1. Mia skriver:

  I år ska vi för första gången åka utomlands över jul, till Florida. Jag är faktiskt inte riktigt säker på om det är ett bra beslut eller inte, men iofs för sent att ändra sig….
  Så jag njuter lite extra av alla dina juliga inlägg

 2. Jag älskar julen så jag hänger gärna på din blogg dessa tider (och annars också såklart) Vill riktigt frossa i bak, blommor, dofter, smaker och klappinslagning denna veckan.
  Barnes kläder klara här också; blir klassisk röd ljulklänning med matchande sammetsskor till 3,5- åringen och coola byxor plus jultröja till snart 8 – åringen. Själv har jag fått en tidig julklapp- i magen ligger ett liten bebis och jag tänker HJÄLP, tre barn, hur ska det gå?? men klarar du det så gör jag nog det också.
  Julkram!

 3. Hej, först och främst tack för en fin och inspirerande blogg! Första gången jag kommenterar faktiskt, men kikar in här så gott som dagligen… Var är Maximilians kläder från! Så fina! Vore något för mina killar till jul! God jul och kram ❤️Christina

 4. Louise skriver:

  Ingen Grinch här inte så bara ös på med julstämningen 😉 Kunde inte låta bli att tänka på ditt blogginlägg från gårdagen & fnissa lite när jag utmanade ödet och cyklade till jobbet i morse – på total isgata.Tror jag spände varenda muskel i kroppen och krampaktigt höll i styret, som om det skulle hjälpa om jag skulle falla platt fall med en cykel över mig, hahaha! Ha en fin, halkfri dag 😉 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..