Fredagen före jul

2018-12-18 038

Morgonmys med bästa Julie ♥

2018-12-18 030
2018-12-18 028

.

Tjingeling,

Startade upp första jullovsdagen med morgonmys framför julgranen tillsammans med denna lilla loppa. Tända ljus i kakelugn och med två tidiga små julklappar att bläddra i, böckerna; Dagen har helt gått i förberedelsernas tecken inför julhelgen efter det att vi hade myst klart där framför granen. Det har städats, fejats, fixats godis (lakritskola, blev såååå goda) och det har tvättats och bakats ännu mera pepparkakor, fröknäcke samt en mjuk pepparkaka som ska få sig härlig frosting på sig till julfikat.

.

2018-12-18 035

Vi börjar komma i fas med allt inför julhelgen. Tanken är att resterande ”måsten” ska bli klara under morgondagen, så att vi bara ska kunna njuta runt i lugn och ro dan före dopparedagen som ju är på söndag! Tror faktiskt att vi kommer fixa det!

Men nu är jag väl värd lite fredagsmys med maken, helt trött i benen och fötterna efter denna intensiva dag.

Dags för filmtajm! På återseende!

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 

  1. Nina skriver:

    Älskar barnbokstips. Finns så många att välja mellan och man vill ju att barnen ska läsa olika sorts böcker så de inte fastnar i ”ett tänk” utan stimuleras att se saker på många olika sätt. Främjar intelligensen och får dem att se världen med ”flera ögon”. Har en vän som baaaara köper bilböcker och om traktorer, lastbilar etc till sin son. Herregud han kanske behöver nåååågot annat tänker jag. Vad som helst. Natur, kamratskap, äventyr. Vad som helst. Dessa ska jag kolla in! Tack.

  2. Amie skriver:

    Jamen jag har ju glömt att tacka för tipset och rabatten på julkalendern från Yves.. den har verkligen varit bra och har förgyllt mina mornar nu i mörka December så stort rack! Den ska jag köpa nästa år med, mera julkramar till dig..

  3. Amie skriver:

    Men så mysigt att läsa bok med små barn.. något jag saknar nu när mina är vuxna.. Som vi läste böcker ❤️ njut de stunderna! Visst är lakritskolorna goda? Kul att du gillade dom. Ha en en fantastiskt fin jul, här kommer alla barnen hem o även om de är stora med egna liv så är julen med dom precis lika mysig som förr, julkramar från Örebro.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..