Dan före dan före dopparedan

5E01EDB7-7B4C-43FA-8869-714EABE1526E

.

Godmorgon,

Dan före dan före dopparedagen. Det går verkligen fort nu. Tycker i och för sig att tiden alltid går fort. Känns inte särskilt länge sedan vi fortfarande hade sommar, och värme och så vips sjunger året plötsligt på sista versen, och julen står för dörren.

Mina föräldrar tillika barnens mormor och morfar är på väg hit till oss i detta nu. Bilen är fullpackad med bland annat julgranar, haha! Barnen ska få varsin liten rackare som morfar huggit i skogen för att klä och ha på sina rum (dom fick samma förra året, en riktig succé).Så dom väntar ivrigt här på att det ska passera lunchtid då dom borde dya upp här med den fullastade bilen 😉

.

03D3D531-CF2D-4BC8-A58B-BF91BF0B501F

Nej nu ska jag kila iväg och köpa en maffig blombukett borta hos Asplunds blomsterhandel tänkte jag. Har dessa blommor redan som jag ska arrangera senare, men ska ha en annan bukett på sidobordet i ”finrummet” är tanken. Nackdelen med stort hus, man behöver många olika buketter. Enklare i en etta med kokvrå 😉

Njut lördagen nu och stressa inte ihjäl er, lova det! Julen kommer oavsett och blir säkerligen bra även om man inte hinner med allt.

 

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

  1. Cecilia skriver:

    Nu har jag äntligen haft tid att läsa i fatt på din blogg. Många mysiga juliga inlägg Vilka vackra blommor dessutom.
    Ha en fin julhelg!

  2. Härligt med fina julblommor! Ja det känns som att man måste köpa ett antal och placera ut… Det blir dagens fix. Samt göra lite mer julgodis! Men dagens viktigaste blir att hänga upp ett par jackor på Wall of kindness här i Lund! Känns fint att tänka på andra också som har det svårt och kanske fryser! Fint för barnen att se och visa att det är viktigt att ge en hjälpande hand! Håller med dig: ingen stress nu… Stor kram och god jul! ❤️ Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..