God fortsättning

6A4FDF63-5E72-4DE0-A8F0-F78C342F910E
F7A829BF-99DB-42CA-99C1-EEC9530D1089

God fortsättning!

 

Hoppas att ni alla haft en riktigt fin julhelg hittills ♥ Än är ju julen inte över, men vi har redan hunnit med att fira både julafton och nu sjunger även juldagen på sista versen!

Underbara dagar, och så sol och gnistrande snö som grädde på moset! Vi har verkligen myst runt här hemma, ingen stress, inget flackande på vägarna fram och tillbaka, utan fridfullt och underbart så jag knappt kan minnas att någon tidigare jul med barnen varit så här behaglig, om man nu kan använda det ordet i ett sådant här sammanhang..

Julafton började med en lång julfrukost med skinkmacka, och tomtegröt. Sen julfika till Kalle Anka med den öppna spisen tänd. Förväntansfulla och spralliga barn som knappt kunde sitta still i soffan, och så blev det äntligen dags för julklapps utdelning när mörkret väl kom, vilken lycka 🙂 Därefter julmiddag med klassiskt julbord och sen satt vi i timmar och pratade, och skrattade och barnen sprang runt och lekte med alla julklapparna till tonerna från julmusik i högtalarna. Jättefin julafton, jag vill inte ändra på en enda liten detalj!

.

607311DF-5C50-4929-AFE7-73EFCD0F13DE

Idag så här på juldagen har vi varit ute på långpromenad i det vackra vintervädret (två gånger), det har spelats spel som barnen fick i julklapp, och det har byggts lego (även det julklappar). Julkorv med pepparrotssås, kokt potatis och brysselkål till middag, och ris a´la malta till efterrätt som alla andra juldagar, det är sedan gammalt!

Kvällen avslutades framför året med kungafamiljen och mer julgodis 🙂 Nu är det läggdags, och imorgon kör vi annandag jul!

Ta hand om er!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

  1. Ola skriver:

    God Jul 😉
    Väldigt fina familjebilder, och juliga dessutom 🙂

    God fortsättning !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..