Årets sista dag

9E59BEC1-AF6D-4851-A1F4-6FDBD4B4AEF5

 

Hej på er,

Så är det bara några timmar kvar av 2018. Året med den allra vackraste sommaren i manna minne, men också ytterligare ett år av oro för både vår miljö och den ofattbara ondska som visar sig finnas gång på gång runt om i världen

På det personliga planet finns inget att klaga över. Jag har allt jag behöver och mer därtill, min familj, mina vänner, min man och mina tre små barn som jag älskar över allt annat.  Jag är inte coolast, jag är inte smartast och jag har inte den mest uppåtgående karriären heller, men vet ni det gör mig inget alls. För mig är det viktigt att man bryr sig om andra, att man är snäll och att man behandlar människor (och djur) med respekt och såsom man själv önskar bli behandlad!

Kan vi inte ALLA ha som nyårslöfte att vi gör 2019 till ett snällt år?!

7E9248E4-5006-48F4-8867-5B4E6259C425

 Jag är nyfiken på dig!  

Gott Nytt År!

 

 

 1. Så bra skrivet och så fin inställning till livet! Tack dessutom för en din blogg! Jag bor sedan 2 1/2 år på Sri Lanka med min man. Här jobbar vi volentärt med en skola för entreprenörer och driver bla en resebyrå. När du vill/ orkar kan du lösa mer om vem jag är osv på hjortis.se.
  Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År!
  / Annika

 2. Bästa nyårslöftet! Tack Anna
  och
  Gott Nytt År!

 3. Mona skriver:

  Håller med dig ❤️Gott Nytt År ⭐️Woman och tack för en jättebra blogg ⭐️

 4. Moa skriver:

  Helt rätt! Dem orden tar jag med mig inför 2019. Gott nytt år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..