Årets tredje dag!

Nyårsdukningen 2018

Samma meny som 2017, men serverades 2018 på annat porslin 😉

Huvudrätt, med oxfilé, potatisgratäng och en himmelskt god pepparsås om man nu kan säga det om sin egna sås utan att låta alltför kaxig, haha!

Dessert mini-pavlova med en blandning av grädde, crème fraiche och lemoncurd, toppat med färska björnbär och hackade pistagenötter och ett tomtebloss, mums!

.

Tjingeling,Jullovet lunkar vidare här, men snart är det slut på långledighet, dåliga ovanor (som jag dock tycker man kan få ha mellan varven) och det blir lite mer rutiner igen, inklusive barn som kommer i säng om kvällarna.

Gaaah, vi har vänt på dygnet totalt känns det som, och kör sovmornar och uppe längre om kvällarna, men är väl dags snart att så smått börja köra vanliga kvällsrutiner igen så barnen inte blir totalt chockade 8 januari när skolan börjar igen.

Idag har vi varit på badhuset. Kan ärligt säga att jag trots att jag nu kommit upp i en ålder där jag borde vara trygg i mig själv och lite klokare, så känner jag mig verkligen ändå inte bekväm med att hänga på ett badhus, och då menar jag rent kroppsmässigt. Men lovat mig själv att försöka 2019 och bli mer bekväm med mig själv, och min kropp för den är ju himla bra att ha om man ska kunna leva vidare 🙂

Fick dessutom ett glädjande besked i dag med posten gällande min kropp, gjorde en mammografi för 3 veckor sedan, och i brevet stod det att mammografin inte visat upp något tecken på bröstcancer, så jag är sååå tacksam för det beskedet ♥ Förhoppningsvis får man ytterligare ett år att vara frisk och kry på, DET är det allra viktigaste.

.

Så jäkla roligt gäng, hade skitkul rent ut sagt!

Inte bara jag som var skitglad som ni ser även gästerna var på strålande glatt humör!

Barnen hade liten dansuppvisning i källaren mellan förrätten och huvudrätten och även vissa av gästerna var med uppe och shakade loss ett tag, haha!Japp här hade ni alltså några av bilderna från vår nyårsafton förr er som kanske väntat på detta.

Vi hade en såååå himla rolig nyårskväll alltså. Blev verkligen allra bästa avslutet på 2018, och den bästa starten dom första timmarna av detta nya år fram tills gästerna gick hem strax efter 04(!)  Sen att hela familjen var riktiga tröttluvor när vi vaknade och sen gled runt mer eller mindre som zombies resten av årets första dag det är ju en annan femma 😉

På återseende!