ANNONS

Golvslipning

/

2019-01-07 015

.

Godmorgon måndag,

Idag vaknade hela familjen nere i gästrummet för ovanlighetens skull då vi ”stängt av” övervåningen för ett dygn eller två. En lokal golvfirma är här i detta nu för att slipa och lacka om golvet i hallen. Anledning, min älskade man hade ett litet eldnings bonansa under ledigheten, haha! Det resulterade i flera brännmärken i parketten Jag ger mig sjutton på att han har varit en pyroman i ett tidigare liv, för karln blir som förbytt när han får elda Men nu ska golvet alltså återställas, vi får sova på första våning och han har eldningsförbud året ut, minst… ;P

Barnen och jag är hemma även idag, skola och förskola har planeringsdag. Ska ut och valla dom strax så vi får frisk luft! imorgon drar vardagen igång igen, jag längtar faktiskt efter det nu!

Ha en fin dag, vi hörs!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

8
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00