ANNONS

I mitt huvud

/

2019-01-09 058

.

Tjingeling,

Precis kommit hem från en lunchdate med Tessan. Alltid lika trevligt med ett break tillsammans med en god vän mitt på dagen. En riktigt god och nyttig sallad med bl.a. rökt lax, och svarta bönor blev jag dessutom bjuden på, mumsigt värre!

Just nu sitter jag här i köket och jobbar med ett annonssamarbete som ska lämnas in inom kort, och så samtidigt plingade det till i datorn och så damp en väldigt trevlig inbjudan till ett vårevent ner i mailboxen fram i slutet av denna månad. Ja tack, jag kommer blev svaret med vändande mail, måste ju ha lite roligheter att se framemot så här vintriga dagar!

.

2019-01-09 066

Vet ni, ibland får jag sådant sug på att måla kökets vita väggar, samt även då skåpen i serveringsgången i samma kulör. Tänker mig en lugn, varm färg, men så blir jag osäker och så händer ingenting mer än att tanken bara lever vidare inne i mitt huvud. Men kanske blir det som med det gamla kassaskåpet jag målade om i höstas. Plötsligt så kör jag bara och blir totalt överraskad av det själv, haha! Men det måleriprojektet har jag inte ångrat en sekund!

Vad tror ni?! Vilken kulör skulle passa här?

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

16
54

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00