I mitt huvud

2019-01-09 058

.

Tjingeling,

Precis kommit hem från en lunchdate med Tessan. Alltid lika trevligt med ett break tillsammans med en god vän mitt på dagen. En riktigt god och nyttig sallad med bl.a. rökt lax, och svarta bönor blev jag dessutom bjuden på, mumsigt värre!

Just nu sitter jag här i köket och jobbar med ett annonssamarbete som ska lämnas in inom kort, och så samtidigt plingade det till i datorn och så damp en väldigt trevlig inbjudan till ett vårevent ner i mailboxen fram i slutet av denna månad. Ja tack, jag kommer blev svaret med vändande mail, måste ju ha lite roligheter att se framemot så här vintriga dagar!

.

2019-01-09 066

Vet ni, ibland får jag sådant sug på att måla kökets vita väggar, samt även då skåpen i serveringsgången i samma kulör. Tänker mig en lugn, varm färg, men så blir jag osäker och så händer ingenting mer än att tanken bara lever vidare inne i mitt huvud. Men kanske blir det som med det gamla kassaskåpet jag målade om i höstas. Plötsligt så kör jag bara och blir totalt överraskad av det själv, haha! Men det måleriprojektet har jag inte ångrat en sekund!

Vad tror ni?! Vilken kulör skulle passa här?

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Sanna skriver:

  Måla! Kan alltid måla om då du ledsnat. 🙂
  Kolla in Alctos Gråtrut, har själv målat den och är sjukt nöjd! En blandning mellan grå och beige. Varm och behaglig i sin färg.

 2. Annette skriver:

  Jag tänkte genast en varm aprikos färg, inte för ljus men heller inte för mörk … tror det hade blivit snyggt där. Kramar

 3. Lotta skriver:

  Vitt är tidlöst, måla inte enl mig….
  En fråga; varifrån är de snygga stolarna?
  Tack för en trevlig blandad blogg
  Med vänlig hälsning,
  Lotta

 4. Johanna skriver:

  Ta upp en ljus ton ur mattorna! Skulle inte måla så mörkt i köket om jag var du.

 5. God morgon,
  Min personliga åsikt är som jag brukar uttrycka det ”trender kommer och går men den vita fonden består”. Jag tycker det är enormt praktiskt att ha en vit ”bakgrund” och istället addera färg på andra sätt; som med textilier eller vad som helst. Men om man nu känner för att plaska upp lite färg på väggarna och kanske hellre är en sådan som målar om mellan varven när man tröttnar, så skulle jag köra på en riktigt ljus, grön ton. Jag tänker mig en varm ton, ngt åt det här hållet, om du kikar på färgrutan allra längst upp allra längst till höger; https://cdn2.cdnme.se/4247310/6-3/kalla-och-varma-faerger_stor_528a0d9d2a6b220be70cde05.jpg Jag får ”känslan” av den färgen när jag ser bilder på ert kök och därför skulle den förmodligen passa. Man kan även välja ngt ljusare än den, om man är orolig för att det blir för starkt. Provmåla lite fyrkanter och håll upp mot väggen. 🙂
  Hoppas du oavsett vad du väljer, hittar en färg som ni blir nöjda med. Vad fint det var förresten, med stolarna mot resten av rummet. En riktig höjdare! 🙂
  Massor kramar!
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..