Trevlig fredag

2019-01-11 019

2019-01-11 011
.

Godmorgon,

Hur mår ni? Har ni kommit in i vardagshjulet igen?

Tycker nog att vi här hemma får bättre och bättre fart på våra gamla  rutiner nu, och jag måste ju erkänna att det är himla skönt att maken och jag även fått tillbaka vår lilla egna tid tillsammans om kvällarna igen. Nu somnar barnen i god tid, och vaknar utvilade om mornarna. Jullovet var heeeelt hopplöst på den punkten, haha!

Skönt också att Maximilian numera somnar lugnt och fint i sin egna säng. Han hade en period i början av hösten då han inte somnade om kvällarna. Han var orolig, tyckte allt va läskigt, och han sprang upp och ner ur sängen med den ena och andra ursäkten, alltför att slippa sova. Jag vet inte hur länge det kunde ta innan han kom till ro då ett tag, men det var ruskigt frustrerande både för honom och mig, men nu är han som sagt tillbaka igen som vanligt och somnar efter att han legat och läst en stund.

.

6FE2B40B-FA33-45B4-A173-DA6CFDC13EEF

Tänd kakelugn, första koppen kaffe och en kort arbetsdag innan vi kör första fredagsmyset så här när vardagen är tillbaka. Funderar på vad jag ska göra för middag ikväll, tror det lutar åt en tacogratäng.

Har ni testat det? Annars gör´t, jättegott!

Önskar er en trevlig fredag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Evelina skriver:

  Förstår att du säkert fått frågan tusen gånger, men inte hittat något om det. Vart är det dina fåtöljer kommer ifrån? Dom är så fina!

  Älskar dig inrednining!!

 2. Emelie skriver:

  Har inga egna barn, men min bästa kompis har en son i Maximilians ålder, född hösten 2010. Vi umgås mycket och jag vet från min kompis och har även hört från pojken själv att han har mycket funderingar, grubblar, har svårt att somna osv. Tänker att det kanske är nån utvecklingsfas i just den åldern? Kan inte va lätt att va liten och kanske känna att man är på väg att bli större, mer förväntningar och krav i och med skolan osv ❤
  Själv minns man ju inte jättemycket från den åldern, inte jag iallafall…
  Hoppas ni får en skön helg, kram!

 3. Sandra skriver:

  Vart har du köpt den fina muggen med mopsen på?!
  /Sandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..