Most Wanted

Picasa

.

Godmorgon,

Hoppas allt är bra, här hemma har vi liten sjukstuga, Maximilian har nämligen varit hemma sjuk sedan igår, förkyld och med en riktigt eländig hosta. Småsystrarna fick hänga hemma på köpet 😛Detta med att flytta runt saker i hemmet, är bästa spartipset för plånboken. Det är ju inget nytt under solen egentligen, men tål att påminnas om, om och om igen.

Gjorde detta själv häromdagen, bytte plats på två mattor. Vips ett lite ljusare och ”vårigare” hörna i tv-rummet på första våning. Mattan från Classic Collection som låg där uppe tidigare gör sig faktiskt mycket finare här nere mot den gamla fiskbensparketten, än mot det vitmålade plankgolvet på övervåningen.

.

Picasa

Sen vill jag inte bidra till någon köphets på något vis, men här är fyra skönheter på nyhetsfronten som just nu ligger på min egna inrednings-önskelista och som skulle passa här i rummet.

Picasa

Ljustaken Eve från Jonathan Adler så himla fin, det var kärlek vid första ögonkastet. Likaså inför nyaste tillskottet i kruk-familjen från DBKD. Denna skönhet är i samarbete med Saša Antić. Jag måste lägga vantarna på två stora sådana krukor att ha här i fönstren. Och så mellanstorleken på Kolonnvasen från skrufs, hade passat perfekt för vårens buketter här på soffbordet tillsammans då med ljusstaken från Adler!

Sen är den ”bubbliga” mattan från Linie design bara sååå fin, men den vill jag ha uppe där denna matta låg tidigare vid soffan och öppna spisen, om man får önska då 😛

Nu ska jag svänga ihop frukost här, och i em ska jag ta tåget mot Stockholm för att gå på ett kul event för ovanlighetens skull. Ska bli riktigt trevligt! Tack för ni klickar er in här!