BETALT ANNONSSAMARBETE MED LG Electronics

Dubbla besparingar på tid & energi

.

Tjingeling,

Vi bytte aldrig ut tvättmaskin och torktumlare när vi fixade till i tvättstugan för några år sedan. Men nu har vi äntligen nya maskiner som är mer energisnåla, och med större tvättkapacitet.

Torktumlaren LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) med plats för 9 kilo tvätt istället för 7 kg som vi hade förut (älskar´t!) Maskinen har en Eco Hybrid-funktion, vilket betyder i korta drag att den har en teknik som ger möjlighet att spara energi eller tiden beroende på livsstil, allt för att optimera energiförbrukningen eller torktiden. Vi spar både tid och pengar, samtidigt som torktumlaren med sin låga energiförbrukning är snällare mot miljön. Bästa kombinationen!

.

.

Torktumlaren har även ett allergiprogram som eliminerar upp till 99,9 procent av allergener, såsom damm och kvalster. Därför tycker jag numera det är extra roligt att köra våra sängkläder, kuddar och täcken i torktumlaren, bara för att säga bye bye till läbbiga kvalster.

.

.

Det jag tycker allra bäst om är nog att tumlaren känner av mängden fukt på kläderna och ställer automatiskt in torktid så att kläder och textilier aldrig blir utsatta för överdriven torkning vilket innebär mindre slitage på kläderna= längre livslängd!

.

.

.

Och LG tvättmaskin (F14AW0S) tar hela 10,5 kg tvätt, passar oss som barnfamilj perfekt (hade även här för 7 kilo tidigare). Tvätta är ju ett evighetsgöra, men nu blir det i alla fall färre antal maskiner med tvätt per vecka, skönt för oss som tvättar och bra för vår miljö

Maskinen har massa finesser, allt från avancerade tvättprogram, inklusive då ett snabbprogram TurboWash (som jag älskar) Programmet går på under timman med 15 procent lägre energiförbrukning och 40 procent lägre vattenförbrukning. Sen har maskinen även TrueSteam teknik som tar hand om och värnar om olika typer av textilier, så himla bra för kläders längre hållbarhet.

Men vet ni det jag nästan tycker är allra fiffigast ändå, är att om man missat tvätt då maskinen redan startat, kan man enkelt klicka på ”Paus” och lägg till den glömda tvätten, sååå bra. Vet inte hur många gånger jag precis satt på en maskin med tvätt och sedan dyker både någon strumpa och annat upp som skulle varit med i tvättomgången  Nu slipper jag alltså reta mig på detta hädanefter, bara att pausa, fylla på, och tuta och köra igen, lätt som en plätt!.

.

.

.

Ja tänk om jag kunde trolla mig tillbaka i tiden och ge alla stackars kvinnor som låg på knä och tvättade i bäcken varsin LG tvättmaskin (F14AW0S) och LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W), tror dom hade svimmat av överväldigande faktiskt 😉 🙂

.

.

LG erbjuder just nu en rabattkod med 20% på dessa två topp-maskiner. Använd kod ”LGPEAK2018″. Koden är giltig från och med idag och fram till och med 2019-02-17

Vill ni läsa mer klicka här och här