Grattis Celine

.

.

Tjingeling,

Idag är ingen vanlig tisdag här hemma, för idag är det nämligen min ”stora” flickas 6-årsdag! Vår älskade Céline, denna omtänksamma, omhändertagande och genomsnälla lilla tjej, som är lik mig både till utseendet som barn och med samma intressen och samma lynne. En riktig liten ”mini me” det är vad hon är!

Vi andra i familjen klev upp en hel timma tidigare än vanligt idag för att hinna med allt det sedvanliga vi brukar göra när någon fyller år. Väcker födelsedagsbarnet med kraxig och ostämd ”ja må du leva-sång”, man bjuder på en liten frukostbricka med svenska flaggan, ett tänt ljus och något gott att sätta tänderna i. Om man födelsedagsbarnet hinner äta vill säga, för det brukar vara födelsedagspresenterna som är höjdpunkten ändå när det kommer till barnen, och att då ivrigt få slita upp alla fina presenter 😉

.

Senare i eftermiddag blir det ett litet tårtkalas, för att fortsätta firandet denna stora dag! Här är en bild från frukosten!

Förövrigt hör ni, om ni bara visste så glad och tacksam jag är för er som lämnar tips när jag tjatigt frågar om än det ena och än det andra 🙂 Jag fick sååå många bra recept-tips på vegetariska rätter i går, och jag ska testa var och en av dom här framöver! TACK!

På återseende hoppas jag!