Vacker onsdag

 

82294E81-F073-4ECA-A884-5CD72007B6E5
.

God kväll,

Idag har jag inte varit hemma överhuvudtaget. Därför har bloggen snällt fått vänta på sin tur med att bli uppdaterad tills nu när onsdagsmiddagen är uppäten, och allt är undanröjt i köket. Nu har jag några minuter på mig innan det är dags att stoppa barnen i säng.

Dagens arbetsuppgifter för min del har bestått i att tömma ett nyproducerat hus på möbler och prylar då huset nu är sålt. Så jag har kånkat, burit, packat ur huset och in i bilen och åkt fram och tillbaka. Däremellan har jag pulsat i en massa snö med flyttlådor, bord och stolar, då det var helt oplogat vid huset… Hmmm! Men jag får se det från den positiva sidan, det blev ett riktigt bra träningspass OCH jag höll mig konstigt nog även på benen heeeela dagen. Annars har jag ju en tendens att dratta på rumpan eller åt något annat håll som tyngdlagen väljer i detta vinterväder, haha!

.

8490C5EB-8205-49BE-916E-41FC72956DB9

Dagens arbetsplats i ett riktig vinterskrud! Dessa bilder knäppte jag av i -14 grader, burr!

720E6021-BD34-4FCF-B50C-0B6C16838D3F

Så vackert det är ändå med all snö, även om jag är rejält trött på det nu och bara längtar efter barmark. Tänk när vi kan sitta med uppknäppt vinterjacka mot en husvägg och känna värmen från solen. Tyvärr är det nog ett bra tag tills vi är där, men plötsligt händer det!

Nä nu ropar barnen på mig på övervåningen! Önskar er en trevlig kväll! Jag se på ”Sveriges Mästerkock” (följer ni också?) och äta fruktsallad när barnen somnat, säg inte det till dom bara 😉

På återseende imorgon igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Louise skriver:

  Hej Anna! Vill bara säga att jag just nu befinner mig i Hammarby Sjöstad några dagar på kurs och tänkte idag på dig. Hade du bott kvar hade jag velat komma och ge dig en kram som tack för all glädje du sprider!
  Kram
  Louise i Vellinge (normalt sett ☺️)

 2. Alltså detta vackra vinterland! Härligt och iskallt men så fint.

 3. Hej!

  Nyfiken på hur du jobbar.. Har du ett lager av möbler/dekoration för dina styling uppdrag eller hur får du ihop sakerna?
  Med vänlig hälsning,
  Carolina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..