En ny liten hörna

2019-02-07 022

Så här ligger Celines rum, det är det första rummet man når när man kommer upp för trappan till höger.

2019-02-07 037

Maileg ♥

2019-02-07 0311111111
.

..

Hej bloggen,

I födelsedagspresent fick Céline en liten skrivbordshörna att sitta vid inne på sitt rum. Hon börjar ju skolan (förskoleklass) till hösten och hon har börjat sitta och rita, skriva, pyssla och pärla pärlplattor jättemycket senaste tiden och hon har då saknat ett ordentligt ställe att sitta vid. Så jag överraskade henne med en liten hörna och den verkar vara en riktig succé, för det första hon gör om dagarna när vi kommer hem är att sätta sig här och greja vid bordet, gullungen!

Och vet ni, jag har inte köpt en enda ny pinal till detta lilla ”projekt”, utan plockat ihop allt av saker vi redan hade hemma sedan tidigare. Benen är från ett gammalt köksbord från Hammarby Sjöstad-tiden, och bordsskivan är egentligen en täcksida till ett skåp som bara legat och skräpat i källaren. Jag skruvade bara fast benen på skivan, och vips blev det ett nätt litet bord att sitta vid. Den gamla tripp trapp stolen har även den bott i källförrådet i flera år och skulle ha sålts för länge sedan egentligen, men istället fick den nu komma upp igen och agera stol att sitta på så att Céline kommer upp i rätt sitthöjd 🙂

.

2019-02-07 034

Brukar ofta få frågor om väggfärgen när Celines rum skymtar förbi här på bloggen eller på IG, och den heter alltså ”Old Rose”, Alcro!

2019-02-07 011

Dessa L.O.L Suprice Dolls, det är något som Céline just nu leker massor med och också det hon önskade sig när hon fyllde år!

2019-02-07 040

Något som måste göras här uppe på övervåningen inom en snar framtid är att bättrings måla golven. Dom börjar bli bra slitna nu efter snart 4 år i huset. Så ett lager eller två till med färg skulle fräscha upp det väldigt mycket! Just nu tycker jag mest golvet är svårstädat, för man kan torka och torka men ändå ser det smutsigt ut (fast det inte är det) det gillar jag inte!!

Nu ska jag äta spenatsoppa och ett kokt ägg, så himla gott!

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. God (sen)eftermiddag,
  Jättefint blev det! 🙂 Och att ni hade de där spännbenen från bordet kvar! Jösses! Minns ju det bordet -känns som hundra år sen nu, ju! ;P
  Så kul oxå att det var rent återbruk från början till slut. Och så blev det apsnyggt! 🙂
  Massor kramar!
  Rebecca

 2. Jättefin hörna! Men var 17 gör ni av allt pysselmaterial, exempelvis alla miljoner pärlor och halvfärdiga pysselprojekt? Hos min tjejs skrivbord blir det drivor i en salig röra och inget får slängas

 3. Louise skriver:

  Så himla bra present!! 🙂 Extra kul när man kan återvinna det som finns hemma. Bra påhitt av dig. Och spenatsoppa och ägg alltså, yummi!

 4. Men åå vilken mysig hörna. Där kommer hon att trivas och förhoppningsvis göra många läxor 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..