Ju större desto bättre

2019-02-11 037
Img 1827.jpg
2019-02-11 018

 

Hallå måndag,

Alltså idag har det varit vår i luften, och det är jag inte ensam om att tycka. Alla tre barnen har nämnt på ett eller annat sätt just idag, detta med att det känns som vår (eller som sommar som en av dom optimistiskt uttryckte sig 😉 Solens strålar värmde till och med på ryggen när jag hämtade Maximilian på skolan. Det är först gången i år jag upplevt att solen värmer, och man blir ju lycklig ända in i hjärteroten. Snart är vi förbi dom tråkigaste månaderna på året, och ja det är min högst personliga smak och åsikt, för vissa älskar garanterat januari, och februari, men jag är inte en av dom!

När inte (vår)solen lyser upp vårat gamla burspråk, då är det denna MAFFIGA bordslampa. Alltså jag har blivit som amerikanerna med att jag vill ha stora maffiga saker Lampfoten av glaserad keramik i bruna toner, tillsammans med en cylinderformad lampskärm i beige sammet, detta är en riktigt maffig pjäs till lampa, och jag är sååå förtjust i den, och tycker den gör sig fin där i fönstret!

.

2019-02-11 020

Älskar lampor, bordsvarianter, tak, golv eller fönster, det spelar ingen roll. Hade kunnat ha ännu mera plats i huset och fler fönster för det är inte svårt att fylla med snygg belysning tycker jag!

2019-02-11 037

Både lampfot och lampskärm är från Hallbergs belysning för er som kanske undrar detta!

2019-02-11 016

Nähä nu är det hög tid att fixa det sista med middagen. Har ett gäng hungriga barn som står här nu och stampar och undrar när lasagnen är klar egentligeeeeeeeen?!?!?! Så nu måste jag lägga på ett kol här!

Hoppas er vecka dragit igång på bästa sätt ♥

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Verkligen så fin lampa! Och stor! Vad är det för storlek på just din, jag såg att det finns olika? Kram, Dominika

 2. Helena skriver:

  Verkligen superfint, 🙂 hittade lampfoten men inte skärmen..var hittar jag den? tack på förhand

 3. Jenny skriver:

  Jag dör så snygg lampa jag bara måste ha en☺️☺️Kan du snälla länka eller skriva ut vilka färger det är på lampfot och skärm ⭐️⭐️

 4. men gud vilken fin lampa!!
  haha vad gulligt, hoppas de alla fick mat då. 😀
  ha en fin kväll <3

 5. Carina skriver:

  Jättefin lampa! Jag älskar också lampor man kan aldrig ha för många (det är mitt motto) : )
  De fina kuddarna i soffan var är de ifrån?
  Tack för en mycket trevlig blogg!
  Jag bor i grannstaden Västerås!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..