ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED LG Electronics

Care for What You Wear

/

2019-01-15 0888
2019-01-15 098
2019-01-15 096
2019-01-15 107

.

Tjingeling,

Sedan vi fixade i ordning i vår tvättstuga blev det bra mycket trevligare att hänga där, och det senaste som nu även gör det ännu lite bättre i rummet är ångskåpet LG Styler.

Mest lyrisk var maken från allra första början över skåpet. Han som använder kostymer och skjortor minst 230 dagar om året, slipper nu springa hos kemtvätten i samma utsträckning som tidigare. Med hjälp av ånga fräschar LG:s Styler nämligen upp bland annat kostymer, kappor, skor och andra känsliga plagg samt eliminerar eventuell dålig lukt.

Att använda ånga för att fräscha upp och ge garderoben nytt liv är både skonsamt för kläderna och snällt mot miljön

.

2019-01-15 0711

Den inbyggda byxpressen i skåpet dörr gör det enkelt att återskapa snygga pressveck efter tvätt eller användning. Det är en annan väldans omtyckt funktion här hemma kan jag meddela

2019-01-17 069

Skåpet har en praktisk touch display som är lättmanövrerad. Man kan även ladda ner och installera fler anpassade klädvårdsprogram via smartphone. Men det är ju sånt där tekniskt som övergår mitt förstånd, men coolt är det 🙂

2019-01-15 0599
2019-01-15 0833

.

Jag är själv glatt överraskad av Stylern måste jag säga. Trodde kanske inte att jag skulle använda skåpet i lika stor utsträckning som Jens, men så verkar det bli. Nu slipper jag stryka mina svårstrukna blusar och klänningar för att ta ett tacksamt exempel. Ångan i skåpet, i kombination med vibrerande galgar, slätar nämligen ut skrynklor och extra plus är ju att den dessutom tar bort 99 procent av alla allergener, som exempelvis kvalster, pollen och bakterier.

Det finns även ett torkprogram för ömtåliga kläder som inte tål torktumling som vi använder titt som tätt, ni vet stickade tröjor och liknande man inte bara kan slänga in i torktumlaren om man vill att dom ska behålla sitt forna utseende. Förutom att LG Styler sparar tid åt oss, sparar vi samtidigt mycket vatten. Runt en halvliter går åt, att jämföra med ca 50-60 liter för en tvättmaskin.

.

LG Styler_ video_screenshots_1260x709
.

Skåpet kan placeras var som helst där det finns ett eluttag, vattenanslutning behövs inte. Absolut lyxigast vore det ju att ha en LG Styler i sin walk in closet. Tyvärr funkar det inte här hemma hos oss, då vi har snedtak i alla garderober, inklusive min klädkammare. Annars hade jag helt klart placerat denna goding där.

Jag är förälskad i LG Stylern, det är nästan som att ha en tyst hemhjälp som fixar och erbjuder våra garderober extra omtanke när vi så önskar, för vi slipper göra mycket själva, och då får man mer tid till annat, perfekt! Ni kan läsa mer om LG Styler HÄR

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

0
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00