Hej från Kalifornien

Tjingeling,

Så kommer det äntligen en liten uppdatering här från Kalifornien Vi har det verkligen sååå superbra och mysigt på tu man hand. Vi landade strax efter kl 12:00 lokal tid i torsdags i Los Angeles (vi är alltså 9 tim efter er) och då började vi vår roadtrip på Pacific coast highway även kallad highway 1 direkt mot San Fransisco!

Första natten hamnade vi på ett mysigt hotell vid havet i Santa Barbara och sen åkte vi vidare norr ut. Och nu i skrivandets stund har jag bland annat både sett och fått åka på mäktiga Golden Gate—bron, sett dom karaktäristiska San Fransisco-husen utefter dom backiga gatorna, dom gamla spårvagnarna, den oerhört branta och kurviga gatan Lombard street som man sett på film, samt även skådat det beryktade gamla fängelset Alcatraz som ju ligger där på sin lilla ö mitt i San Fransiscobukten.

Imorgon drar vi vidare öster ut och sen ner mot Central Valley/San Joaquin County för att se dom bördiga dalarna med dess olika vingårdar Ska visst vara ett fantastiskt bördigt och vackert landskap! Får återkomma med detta när jag väl sett det med egna ögon!

Ta hand om er nu och på återseende!