Home sweet home

2019-02-24 003

.

Tjingeling,

Och välkommen hem säger jag till mig själv, och välkommen även jetlagen från helvetet Detta va inte att leka med hör ni, är klarvaken om nätterna och vill sova på dagen men tvingar mig att hålla ut, så känns som jag inte sover alls just nu, kroppen helt i ofas får hoppas det ordnat till sig illa kvickt

Men jag är lycklig ända in i hjärteroten oavsett, dels över själva resan i sig som verkligen varit sååå lyckad! Att få se och uppleva allt detta jag gjort senaste 8 dagar och att umgås på tu man hand med mannen som jag i år firar 20 år tillsammans med har varit guld (och jäklig kul!!) Men även skönt att allt gått bra med flyg och i trafiken och att vi nu är hemma igen utan större intermezzon. Och att nu ha fått skrota runt här hemma, och umgås med barnen några dagar innan vardagen drar igång igen är sååå mysigt så jag blir alldeles tårögd bara av att tänka på det! Älskade barn som jag längtat ♥

.

2019-02-24 004

Japp så jag är väldigt tacksam över allt detta, tack svärmor och Bernt för att ni hållit ställningarna här hemma, tack tomten för julklappen, bästa ever och tack till er som följt med på resan här på bloggen! Nu återgår Bloggen till det vanliga igen med lite blandat smått och gott att läsa! 

Njut sista timmarna av helgen så hörs vi imorgon igen. Förhoppningsvis är jag lite piggare då

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Karolin skriver:

  Måste ju fråga hur det gick med de nya snygga rosa skorna i USA? Var de lika sköna som snygga? Hoppas det

 2. Karin skriver:

  Vilken drömresa!
  Meddelar genast min kille att jag önskar mig
  Densamma i 40-årspresent så har han några år på sig att skramla ihop

 3. Anna skriver:

  Vi har rest runt i Californien vid tre tillfällen och besökt bl a samma platser som ni fast under ett par-tre veckors tid (vi har rest på sommaren och tagit det ganska lugnt). Hur uppfattade du att ni hann med på en vecka, kändes det stressigt eller var det ok? Jag älskar att resa i USA och hoppas på att du skriver mer om er resa; vad tyckte du om platserna ni besökte (lite mer utförligt), maten, hotellen, shoppingen, naturen, människorna mm. Det vore jätteroligt att få läsa lite mer om dina intryck!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..