ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oslo Skin Lab

Ett år senare

/

2019-02-25 02111
2019-02-25 055
2019-02-25 085
.

.

Ett år med mitt älskade kollagenpulver från Oslo Skin Lab. Japp så länge har jag nu hållit på och dricka detta skönhetspreparat som en rutin varje morgon. Pulvret är som jag nämnt vid ett flertal tillfällen tidigare helt smaklöst, och det är bara att blanda i vattenglaset, i kaffet eller juicen, och vips har man förvandlat en del av frukosten till drickbar hudvård.

Trenderna inom hudvård förändras ju hela tiden, men redan för 20 år sedan visste man att en sjunkande kollagennivå är huvudorsaken till att huden tappar sin elasticitet och att rynkor utvecklas. Då började man först lansera krämer med kollagen för att tillföra huden det som försvinner med åldern, men nu har man sedan några år tillbaka tagit det ett steg längre genom att man kan ta det även inifrån. I kombination med att förbättra huden utifrån, dricker man nu alltså kollagen då får man en betydligt bättre effekt. Dessutom behandlas all hud samtidigt både i ansiktet och på kroppen.

2019-02-25 032

Jag kan självklart inte säga hur jag hade sett ut med eventuella rynkor och liknande idag om jag inte tagit detta kollagenpulver. Kanske hade det varit exakt samma linjer oavsett, det vet jag inte som sagt.

Det jag med säkerhet kan säga är att huden på kroppen garanterat är annorlunda mot hur den var tidigare. Huden känns mycket mer tillfreds, eller hur jag nu ska beskriva det. Särskilt märkbar skillnad är det så här på vintern då huden annars brukar vara både extremt torr och glåmig. Det är som jag nämnt förut, som om jag har ömsat skinn 😀 För det kan omöjligen vara en inbillning. Jag har inte ändrat några andra vanor, eller använt mig av exempelvis andra krämer än vad jag tidigare haft.

Det är kul med ett skönhetspreparat som funkar på hela kroppen. Man fokuserar ju ofta på själva ansiktet, så det känns bra att kunna ge hela kroppen en boost både inifrån och utifrån!

.

95ED74D6-5918-4BD2-BB07-9398AC128903

Vill du själv testa The Solution Anti-Wrinkle Collagen från Oslo Skin Lab kan du via denna länk få en rabatt på hela 65%

Kika gärna in och läs mer!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

0
32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00