Första mars

.

.

Välkommen mars och ”min månad”, du är riktigt efterlängtad! Dessutom är det fredag idag, och fredagsmyset med familjen väntar inom bara några timmar ♥

Spana in blombuketten som står på soffbordet. Är den inte ljuvlig så säg?! Detta med snittblommor alltså, så fint. Dock köper jag inte buketter varje vecka, tyvärr är det jäkligt dyrt och det kanske det ska vara också, har ingen uppfattning om det är rätt prissatt eller inte… Men känner att det inte alltid är ekonomiskt försvarbart för min egna plånbok att släpa hem blommor för flera hundra kronor i veckan.

Jag saknar inte alls att inte bo kvar i Stockholm, men Hötorget och dess torghandel med alla olika lite ”roligare” blommor till en spottstyver, det saknar jag väldigt ofta!

.

.

Dock är det ju toppen med att det nu är populärt igen med torkade blommor, (och då tänker jag inte på dom där torkade rosbuketterna man hade på väggen hängandes upp och ner under 90-talet, haha!) utan menar strån som dessa, och annat som är hållbart.

Jag kör vass jag plockade själv förra året i naturen lite här och var. Perfekt dom ser exakt likadana ut som när jag plockade dom, och blir det inte helt tomt dom veckorna jag inte handlar snittblommor.

,

Mars som sagt, men tänk när det är juni och man kan gå ut och plocka in ett fång syrenkvistar från trädgården igen, längtar! Denna vecka får jag nöja mig med en köpt liten syrenkvist 😛

Köper ni en blombukett varje vecka?

Trevlig fredag och helg!