Måndagstankar

images
vår

.

God eftermiddag,

Idag trotsar jag vädret utanför och drömmer om vårkläder och bara fötter i skorna. Men jag får blunda extra hårt för att tänka bort all snö som fallit, som faller i detta nu, och som ska falla mer eller mindre hela denna vecka…

Men i ja, innerst inne vet man ju att det inte är normalt med vår redan i slutet av februari/början av mars på våra breddgrader, men man kan väl ändå få ”sörja” lite att dom härliga vårkänslorna avbröts abrupt och försvann lika snabbt som dom dök upp. Säger som Maximilian sa när vi drog upp rullgardinerna imorse; ”Detta suger” Precis som han uttryckte sig om Mellolåtarna i helgen, förutom Arvingarnas då som tydligen är bäst detta år enligt 8-åringen.

D21C628E-E379-45DB-93E0-BC2B8431BF85

Ja men i  vilket fall, jag hade gärna glidit runt i en outfit likt denna på kollaget. Ljusa jeans i hop med vitt är ju så fräscht och så älskar jag skorna från Heelow Stockholm. Jag har alltid haft något för flätade detaljer på saker och ting, och dessa skor bara ”måste” jag inviga våren med. Dom hamnar på min önskelista inför min födelsedag! Förövrigt kommer jackan är från H&M, blusen Object, solglasögon Le Spec, jeans 2NDDAY och det fina spännet (som ju just nu är väldigt trendigt i håret) är från danska Pico.

Nu ska jag svänga ihop en sen lunch med kyckling och broccoli!

Ha en fortsatt fin måndag.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 

  1. Sara skriver:

    Alltså skorna!! Hamnade direkt på önskelistan, hoppas mannen klickar hem dom åt mig Längtar galet mkt efter våren nu, så trött på overaller, klumpiga skor och allt det där Men snart är vi där! ☀️

  2. Vilket fint kollage. Blir också sugen på en massa vårnytt. Vart ifrån hittade du kappan, jag hittar den inte på HM s hemsida. Kanske inte har kommit ännu? Tack för en som alltid inspirerande blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..