Ny vecka igen!

Julie läser för sin morfar ♥

..

Godmorgon på er,Hoppas ni haft en riktigt fin helg, det har vi haft. Jättemysigt att umgås med mamma och pappa en sväng, men det blev också några tysta dagar här inne på bloggen som några kanske märkte. Skönt ibland att helt koppla av från sociala medier även om jag aldrig är helt ”hysterisk” med det även om det är en inkomstkälla.

Nu har vi vaknat upp till en fin, solig måndag. Visst kallt är det med flera minusgrader, men ändå oerhört vackert ute med inte ett moln på himlen.

Jag bara måste få skryta lite om Julie, 4 år gammal som i dagarna har knäckt läskoden  Maximilian var aldrig intresserad av varken bokstäver eller siffror innan han började skolan, men denna lilla har kunnat alla bokstäver i alfabetet och vilka namn som passar med första bokstaven i namnet ganska så länge.

.

.

Klicka på denna länk cdfb3525-ebcb-418e-9190-9df42282b6b9

.

 

Kan säga att storasyster Celine bröt ihop totalt häromdagen över att lillasyster fattat galoppen före henne. Försökt förklara att det varken är en tävling, eller någon brådska att kunna läsa. Även sagt att hon kommer kunna läsa framöver och att vi gärna kan träna om hon nu vill det. Men jag kan samtidigt förstå hennes känsla, men alla är vi ju olika. Maximilian kunde inte läsa innan ganska lång in i första klass. Men jag måste ju säga att jag är imponerad av Julie, för vi har inte direkt övat. Så nu är det slut med skrytandet för denna gång, och ni kan sluta må illa

Nu kör vi så det ryker och tar tag i denna vecka! Vi hörs snart igen!