Det efterlängtade ljuset

2019-03-12 013
2019-03-12 022

.

Hej svejs,

Ljuset, ljustet, ljuuuset nu på mornarna kan man väl inte annat än att älska?! Att inte vakna till mörker, utan istället känns det (nästan) som att man tagit sig en liten sovmorgon fast man inte gjort det för det är fullt dagsljus när man slår upp ögonen. Glömmer varje år hur härligt det är och det är som om man sakta vaknar upp ur sin vinterdvala!

Samma om kvällarna. Nu är det ljust ända tills 18-tiden och dagarna känns ju mycket längre på ett kick och bättre ska det bli. Känner mig otålig som ett barn på julaftonsmorgon, haha! Vill bara hänga utomhus och påta i jorden, fika med familjen i trädgården, ja  bara vara utomhus utan en jacka längtar jag till!

.

2019-03-12 009

.

Och det är fler än jag i familjen som verkar uppskatta ljuset just nu. Katten är alltmer sugen på att hänga utomhus igen, även fast det inte är några längre stunder än så länge, men tidigare i vintras så vägrade han gå ut vissa dagar överhuvudtaget.

Den älskade lilla pälsklingen, familjens okrönte kung 😛

.

2019-03-12 016

.

En annan gosig pälsboll är denna puff ”Mamma har du köpt en myjstack till oss?” sa Julie och fnissade när hon såg fluffigaste sittpuffen på håll för första gången, haha! Nja inte riktigt, en myrstack känns stickig, denna är hur mjuk som helst, annats kanske likheterna är slående, jag vet inte det dock, haha 😛

.

2019-03-12 007

Ute efter en matta hit, en som funkar både färgmässigt och som funkar med katten. Samtidigt är det rätt skönt utan faktiskt så får nog vara så här ett tag.

Ha en kalasfin tisdag, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 

 

 

 1. Ebba skriver:

  Hej, letar efter den bästa färgkoden och tittat mycket på HoP greige från Nordsjö. Är det möjligtvis den du har på väggarna?
  Superfint

 2. Halloj i lunchtimmen,
  Söta lilla Julie; vilken slående kommentar angående ”myjstacken”! 😀 (Och vad duktig du är på att läsa, som jag såg i tidigare inlägg! Och Celine! Var inte ledsen! Alla är olika och ingen är bättre eller sämre, än någon annan. Läsa är bara EN grej av alla grejer man lär sig. Du kommer garanterat lära dig en annan grej när du är yngre, än vad Julie är, när hon lär sig den grejen. För vi är alla olika. Och lär oss i lite olika ålder.)
  Anna! Ja, visst ÄÄÄÄR det skönt med ljus! Äntligen! Jag vill oxå uuut och fika, plantera o.s.v. Synd jag inte får plats med så mycket odlingar, bara. Men bättre än på balkongtiden iaf. 😉
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Denice skriver:

  Var kommer puffen ifrån?

 4. jennie skriver:

  Hej!
  Undrar vilken färg du har på väggarna i rummet.

 5. Eva skriver:

  Man säger väl inte marskatt för inte tänker jag när du beskriver ulltottens vårkänslor. Ja nu börjar det kännas vår dock fick man ju en rejäl käftsmäll till bakslag så jag njuter bara lite för att minska besvikelsen… tänk så det är , man vet ju att man haft vinterkappa på valborg flera ggr o ändå så hoppas man varje gång

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..