ANNONS

Torsdagstankar & en lampa

/

2019-03-14 014
.

.

Tjingeling,

Tack för allt pepp under förra inlägget, jag är allt lite positivare idag 🙂 En av anledningarna är nog att vi äntligen fått brev från kommunen att Celine kommit in på samma skola som Maximilians går på till hösten. När Maximilian började skolan 2016 då tillhörde vi den skola han går på. Förra året ritade dock kommunen om skolgränserna (gränsen går precis på metern utanför vår tomt) så numera tillhör vi en annan skola här i stan.

Vill ju helst ha alla barn på samma skola, så plötsligt blev det en oro när vi inte tillhörde den gamla skolan längre. Såg för mitt inre hur framtida luciafirande, picknickar och skolavslutningar krockade med varandra, samt lämna och hämta barnen på flera olika ställen, ja ni fattar! Ingen syskonförtur används här heller, så jag har varit lite nervös, men igår kom alltså det positiva beskedet.

Så nu kan jag pusta ut ett år framåt, tills det är dags för minstingen att göra sitt skolval inför hennes skolstart 2020 🙂

.

2019-03-14 021

Nog om skolans värld. Jag har äntligen fått upp papperslampan med sin lite lustiga form (därför jag gillar den så mycket) som legat i sin ask och bara väntat alltför länge. Redan efter jul när adventsstjärnan försvann härifrån har jag funderat på att sätta en lampa just här, och ja så här blev det och jag gillar´t 🙂

2019-03-14 023

Blir ett väldigt fint och mysigt sken från lampan, inte så gult som det lätt kan bli med papper, utan lite mer åt det vita hållet. Kanske inte syns här dock, men så är det!  Från märket ByOn för det som eventuellt undrar det!

Simma lugnt, så hörs vi!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

10
46

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00