F r e d a g s g o t t !

2019-03-15 001

Fredagsgott i sikte!!!

2019-03-15 006

Alltså detta är bara sååå gott att sitta och plocka med och äta!!

2019-03-15 014

 

Tjingeling,

Tänkte för ovanlighetens skull kika in här på bloggen så här på fredagskvällen, och önska er alla en riktigt trevlig helg, och samtidigt passa på och säga att jag uppskattar er så himla mycket! Frestar även med några bilder på största fatet med färska bär och choklad, både mjölkchoklad och mörk som vi tänkte hugga in på lite senare på vårt fredagsmys. Godaste kombinationen är just bär och choklad. Sååå gott; en bit choklad i munnen, en bit frukt, tugga, njut och svälj!! Fatet är även fint för ögat, även om det i detta hushåll inte blir särskilt gammalt 😛

Hade varit så kul och spännande att bjuda in er allihop till myset, för att se vad ni är för personer som läser här inne. ”Alla känner apan, apan känner ingen”, lite så känns det ibland, haha! Men det hade nog blivit aningens trångt för ni är en riktigt rejäl skara följare jag har ♥

.

EA865599-C225-45A5-B006-88D4BC7E3C78

En blick säger mer än tusen ord heter det ju… Stämmer väl väldigt bra in här på Celine kan jag tycka. Bara lite dregel som saknas i hennes mungipor 😛 

2019-03-15 005

Seså gå och njut med er nu av att det är fredag, det tänker jag göra. Dags att sätta på sig förklädet och laga middag, så vi sedan kan njuta av detta frukt och choklad-fat!

Sköt om er så hörs vi!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Lotta skriver:

  Ser ljuvligt gott ut. Vill passa på att tacka för en otroligt fin blogg. Har följt dig i flera år och variationen av inredning, familjeliv och mat passar mig perfekt. Alltid vackra bilder också! Trevlig helg. /Lotta

 2. Hej Anna!
  Jättefint kort på Celine och frukten och godiset på fatet såg riktigt smarrigt ut.
  Ha en jättefin helg Anna ☺ och på återseende.
  Kram ❤

 3. Åh vilket härligt fat! Här blir det nog popcorn till fredagsmyset. Köpte lyxpopcorn på matmässan häromhelgen och ett speciellt popcornsalt som man lägger i tillsammans med oljanni kastrullen. Saltet lägger sig då runt hela popcornet. De blir så goda! Ha en fin fredagskväll ❣️!

 4. Tessan skriver:

  Men alltså vilket fat av godsaker – det kopierar jag rakt av till nästa fredagsmys..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..